Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Se inaugura el laboratorio europeo que regulará los aditivos para la alimentación animal
A Bèlgica

S'inaugura el laboratori europeu que regularà els additius per a l'alimentació animal

Horticom News11/11/2004

11 de novembre de 2004

La ciutat belga de Geel és l'escenari de la inauguració oficial del Laboratori Comunitari de Referència (LCR), que s'encarregarà d'autoritzar els additius destinats a l'alimentació animal, que han de ser sotmesos a una avaluació de seguretat per part de l'Autoritat Europea de Seguretat en Aliments.

La ciutat belga de Geel és l'escenari de la inauguració oficial del Laboratori Comunitari de Referència (LCR), que s'encarregarà d'autoritzar els additius destinats a l'alimentació animal, que han de ser sotmesos a una avaluació de seguretat per part de l'Autoritat Europea de Seguretat en Aliments.

Segons ha comunicat la Comissió Europea, els additius s'usen en l'alimentació animal per millorar la productivitat o la salut dels animals. En l'actualitat existeixen al voltant de 700 substàncies i preparats autoritzats per la legislació europea com a additius per a l'alimentació dels animals.

Preocupació

La salut humana i animal és una "preocupació important" per a Brussel·les, segons ha declarat el comissari europeu de Recerca, Louis Michel, per la qual cosa és necessari que hi hagi "competències i capacitats" de recerca de molt alt nivell per a aquest nou procediment d'autorització d'additius.

En la mateixa línia el comissari de Salut i Protecció dels Consumidors, David Byrne, creu que el reforç de les normes de seguretat per als aliments dels animals és "un dels pilars de l'acostament progressiu" adoptat en els últims anys per la Unió Europea en el que concerneix a la cadena alimentària.

El LCR per a aquest tipus d'additius serà el Centre Comú de Recerca de la Comissió Europea (CCR), segons han triat els Estats membres, i se situarà a la seu de l'Institut de Materials i Mesures de Referència (IRMM) de Geel.
Aquest organisme haurà d'avaluar els mètodes d'anàlisis proposades per detectar la presència d'additius.
Font: CONSUMER


© 2004. ainia - tecnoalimentalia@ainia.es - www.tecnoalimentalia.com - www.ainia.es

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades