Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ensalada 'Osadía' una opción de 'Maridaje' entre quesos y ensaladas'
Una idea de promoció mixta promoguda entre el Ministeri d'Agricultura i Formatges d'Espanya

Amanida 'Gosadia' una opció de 'Maridatge' entre formatges i amanides'

HorticomNews05/11/2004

5 de novembre de 2004

Maridatge és l'art de saber combinar aliments i que els seus components es potenciïn i acreixin els seus valors organolépticos. Això diu l'anunci d'aquesta campanya de promoció de formatges d'Espanya. L'anunci recollit en aquesta notícia del publicat en la revista "Integral" de setembre descriu la recepta Amanida "Gosadia" del restaurant Faisande de Madrid que regenten J.M. Escorial i R. Llimes.

Maridatge és l'art de saber combinar aliments amb altres aliments o begudes i que els seus components es potenciïn, alhora que acreixin els seus valors organolépticos. Això diu l'anunci d'aquesta valuosa campanya de promoció dels formatges d'Espanya, finançada amb ajuda de la UE i l'estat español.el anunci recollit en aquesta notícia del publicat en la revista "Integral" de setembre descriu la recepta Amanida "Gosadia" del restaurant Faisande de Madrid que regenten J.M. Escorial i R. Llimes.

Els ingredients de la recepta són aquests: escarola, lombarda, cebollino, anet, coloflor, ficuide glacial, maracuya, regalèssia, foie caramelizado, soia germinada, pimientón picante, formatge Zamorano, formatge Ibores, formatge Maó de Menorca (per a la salsa) i oli d'oliva verge extra, aquest és clar d'Arbequina. Receptes redactades així són valuoses per passar informació i alhora cultura agroalimentària espanyola als consumidors.

Quan a Espanya va començar el Club 5 al Dia per promoure el consum de fruites i hortalisses els promotors i el seu president Miguel del Pi van presentar també idees en aquest sentit de promoció utilitzant màrqueting creuat, en aquella ocasió la proposta de De el Pi era aprofitar la imatge conjunta de -amanides & hortalisses & oliï d'oliva verge-, amb una creativitat d'informació regional agroalimentària i de les propietats saludables. De moment felicitats! a "formatges d'Espanya", per trobar el maridatge de les fruites i hortalisses.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades