Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La primera podadora electrónica con baterías de Litio-Ión
LiXion

La primera podadora electrònica amb bateries de Liti-Ió

HorticomNews04/11/2004

4 de novembre de 2004

L'empresa Pellenc, fabricadora de material vitícola i oleícola, llança al mercat la seva última eina, una podadora electrònica denominada LiXion. Aquest producte està dotat amb la tecnologia de bateries de liti-ió, que presenta característiques d'autonomia i lleugeresa clarament superiors a les de les podadoras elèctriques tradicionals.

L'empresa Pellenc, fabricadora de material vitícola i oleícola, llança al mercat la seva última eina, una podadora electrònica denominada LiXion. Aquest producte està dotat amb la tecnologia de bateries de liti-ió, que presenta característiques d'autonomia i lleugeresa clarament superiors a les de les podadoras elèctriques tradicionals.

L'alimentació energètica de «power-tools» (es tracta de la categoria a la qual pertany LiXion, és a dir, una eina assistida per una font d'energia) mitjançant bateries amb liti-ió representa una primícia mundial, per la qual l'equip de Recerca i Desenvolupament de l'empresa Pellenc ha realitzat dues patents.

Compacte, ergonòmic (38 mm de diàmetre per 197 mm de longitud) a més de lleuger (la bateria pesa 1,1 kg i la podadora, 787 g), el producte LiXion està dotat amb una capacitat de tall incrementada  (tiges de 30 mm de diàmetre). A més, disposa d'una autonomia rècord - ja que pot durar fins a tres dies (dades comprovades en el terreny) - pel que fa a una podadora electrònica normal, que tan sols compta amb una capacitat de treball d'entre mitjana i una jornada completa. 

Ràpid i potent, aquest producte garanteix a més una qualitat de cort perfecta gràcies a les últimes generacions de fulles intercanviables Pradines, un dels líders mundials de la poda professional gràcies a un excel·lent resultat que estreba en el seu principi de cort «tirant».

LiXion compte, a més, amb un indicador d'autonomia, com si es tractés de l'agulla de carburant d'un cotxe o de les barres d'un telèfon mòbil. D'aquesta forma, l'usuari controla totalment la durada del seu treball  i pot decidir el moment oportú per recarregar.

La nova podadora LiXion també està equipada amb: dos capçals de tall a la seva elecció (clàssic o ploma), contra-fulla forjada i alleugerida gràcies al seu disseny en CAO, un conjunt-bateria basculant i reversible adaptable tant per a destres com para esquerrans, un port funcional amb tirants integrats i un cinturó ajustable amb funda per a l'eina.

Cap també destacar que els objectius de venda de l'empresa Pellenc per aquestes podadoras LiXion són, en unitats, de 13 000 per any per a aquesta temporada, i d'aquí a cinc anys l'objectiu està en 25 000 unitats anuals. Les bateries utilitzades són no contaminants, sense metalls pesats, reciclables i sense efecte de memòria, la qual cosa ens permet garantir-li a l'usuari una jornada completa de poda durant tres campanyes.

LiXion és fruit de sis anys de recerca i desenvolupament per un equip de deu persones dedicats íntegra i exclusivament al centre de recerca de Pellenc. Aquest treball ha representat una inversió superior als 2 milions d'euros, en col·laboració amb organismes de recerca i desenvolupament especialitzats principalment en electromagnetisme i mecànica.

Pellenc participarà en el saló ViniTech, a Bordeus del 30 de novembre al 3 de desembre de 2004. Per a més informació: www.pellenc.com o pellenc@arrakis.es

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades