Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ventajas de la identificación por radiofrecuencia en el etiquetado de productos industriales
MD Solucions d'Identificació: implantació de sistemes de codificació, identificació i marcatge industrial

Avantatges de la identificació per radiofreqüència en l'etiquetatge de productes industrials

HorticomNews03/11/2004

3 de novembre de 2004

La tecnologia RFID (Identificació per Radiofreqüència) aporta grandíssims avantatges a la indústria i està revolucionant els sectors de la codificació i l'etiquetaje. MD Solucions d'Identificació s'integra en EPC Global amb l'objectiu d'ajudar al desenvolupament i implantació d'aquesta tecnologia, de la qual fins al moment, és l'única empresa a Espanya que aporta solucions provades.

MD Solucions d'Identificació, empresa dedicada a la implantació de sistemes de codificació, identificació i marcatge industrial, és la primera empresa que s'associa a aquesta organització. EPC Global Espanya introduirà i implementarà la utilització del nou concepte de codificació EPC (Eletronic Product Code) basat en la tecnologia RFID.
 
EPC Global és fruit de l'associació entri d'EAN Internacional i UCC (Uniform Code Council). En l'àmbit internacional fixarà estàndards per a tota la cadena de subministrament. Elaborarà a més accions per al llançament i transició cap al nou concepte de codificació denominat EPC que està basat en la tecnologia RFID (Identificació per Radiofreqüència).
 
La RFID és una tecnologia que aporta grandíssims avantatges a la indústria i que està revolucionant els sectors de la codificació i l'etiquetaje. MD s'integra en EPC Global amb l'objectiu d'ajudar des del punt de vista pràctic al desenvolupament i implantació d'aquesta tecnologia, de la qual fins al moment, és l'única empresa a Espanya que aporta solucions provades.
 
MD lidera la tecnologia RFID
 
MD Solucions d'Identificació aposta fort per la RFID i ha creat un equip per dissenyar i estructurar la seva oferta d'aquest nou sistema. Al capdavant del departament denominat de Tecnologies Avançades, es troba Leopoldo Abadia qui assenyala: "Pretenem que MD sigui la referència a Espanya en solucions de RFID".

L'equip està format per cinc persones que des d'un laboratori multidisciplinari estudia la implantació de la tecnologia RFID en l'àmbit de les cadenes de subministrament, producció i logística de les empreses.

La RFID és un avantatjós sistema pel qual s'identifiquen de manera inequívoca mitjançant ones de ràdio els articles, a través d'un xip o etiqueta electrònica que equivaldria a l'actual codi de barres. Aquesta nova etiqueta electrònica intega l'EPC a dalt esmentat vinculat amb tota la informació imaginable referent a cada objecte.

Els avantatges ho fan revolucionari ja que suprimeix la necessitat de visió i contacte físic amb el producte. A més permet que es pugui conèixer en temps real el moviento dels productes i es tracta, finalment, d'un concepte de fàcil integració en els sistemes actuals.

MD, és la primera companyia multinacional de capital espanyol especialitzada en la implantació de solucions de codificació, identificació i marcatge industrial. Treballa amb clients com Coca-cola, Xucla Chups, Fnac, Puleva, Cofares, Bosch i Würth, entre uns altres.

La companyia ha implantat més de 10.000 solucions en més de 4.300 empreses. L'any passat va facturar 9,5 milions d'euros a Espanya. Compta amb oficines tècniques i comercials a Espanya i Alemanya, oficines de distribució a Portugal i el seu centre de producció i fabricació a Espanya.

Per a més informació:  alberte@cic-rp.com o daniel@cic-rp.com

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades