Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ObertPlant Maresme volverá a ser una realidad
El 25 i 26 de febrer de 2005

ObertPlant Maresme tornarà a ser una realitat

HorticomNews02/11/2004

2 de novembre de 2004

Els objectius per a la segona edició d'ObertPlant Maresme, exposició de plantes ornamentals, que se celebrarà el 25 i 26 de febrer de 2005, ja s'han presentat en dues ocasions a diverses empreses comercials i professionals del sector.

Els objectius per a la segona edició de ObertPlant Maresme, exposició de plantes ornamentals, ja s'han presentat en dues ocasions a diverses empreses comercials i professionals del sector. Una en les instal·lacions de el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, dedicada als comercials i col·laboradors d'ObertPlant Maresme 2004 i l'altra durant la fira SPV, Saló Professional de Viverismo a Girona, oberta a tots aquells que no coneixien la muetra.

En aquests dos actes, els professionals dedicats a la planta ornamental i materials destinats a la producció es van interessar per tenir un espai en exposició i així poder mostrar les seves novetats i productes per a la campanya de primavera del 2005.

ObertPlant Maresme és una activitat de promoció de la planta ornemental produïda a la comarca del Maresme, més d'1.500 carrys plens de planta van formar part de l'exposició realitzada en aquest 2004 perquè els professionals vinguts de tot l'Estat espanyol, França, Bèlgica, entre uns altres, van veure els fromatos, la presentació i la qualitat de la planta en test originari del Maresme.

L'aposta per seguir promocionant la planta ornamental segueix cap a davant amb canvis en la disposició dels expositors de material vegetal i productes per a la promoció com altres millores per donar més servei en els dos dies de la fira.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades