Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nueva tecnología de envasado para comidas preparadas
Compañia finlandesa

Nova tecnologia d'envasament per a menjars preparats

Horticom News27/10/2004

27 d'octubre de 2004

Una companyia finlandesa ha llançat al mercat una nova tecnologia d'envasament que permet al vapor circular i escalfar l'aliment sense necessitat de trencar el film i reduint el temps de cuinat.

El sector dels plats preparats és el que major creixement ha tingut en la Indústria Alimentària en l'últim període. L'escassetat de temps per cuinar i l'evolució dels costums han afavorit l'augment de productes llests per consumir i que requereixin poc temps de preparació.

Una companyia finlandesa ha llançat al mercat una nova tecnologia d'envasament per a aquest sector.

L'envàs consisteix en un film amb acte-ventilació i safates de polipropilè i tereftalato de polietilè cristal·lí. Aquest envàs permet al vapor circular i escalfar l'aliment sense necessitat de trencar el film i reduint el temps de cuinat.

La tecnologia de doble pressió de cuinat significa que en la primera fase, quan l'aliment encara està fred, l'energia microones penetra en el teixit de l'aliment. El contingut en aigua de l'interior de l'aliment es transforma instantàniament en vapor calent, cuinant l'aliment de dins cap a fora. En la segona fase, conforme el vapor calent surt del teixit de l'aliment, és retingut a l'interior de l'envàs. Segons augmenta la pressió, l'aliment es cuina també de fora cap a dins.

Així l'envàs satisfà la demanda de cuina ràpida, higiene i seguretat, a més de preservar els sabors dels aliments.

El material del film pot fabricar-se en vuit colors, amb el que permet als fabricants imprimir les seves etiquetes en l'envàs.

La companyia ha desenvolupat a més una tecnologia patentada de segellat, que ajuda a controlar la ventilació de l'envàs durant el cuinat en el cas que s'empri un altre film diferent al d'acte-ventilació amb les mateixes safates.

© 2004. ainia - tecnoalimentalia@ainia.es - www.tecnoalimentalia.com - www.ainia.es

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades