Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Más de 800 mpresas participarán en Iberflora, Euroagro y Ecofira 2004
Del 20 al 22 d'octubre en Fira València

Més de 800 mpresas participaran en Iberflora, Euroagro i Ecofira 2004

HorticomNews01/10/2004

1 d'octubre de 2004

Del 20 al 22 d'octubre de 2004 tindrà lloc en Fira València la celebració d'Iberflora, Euroagro i Ecofira. La d'aquest any serà la primera edició simultània d'aquests tres certàmens que comparteixen un interès fonamental: la preocupació pel medi ambient. Les sinergies generades per Iberflora, Euroagro i Ecofira contribuiran a consolidar la gran fira verda del Mediterrani.

Del 20 al 22 d'octubre de 2004 tindrà lloc en Fira València la celebració d'Iberflora, Euroagro i Ecofira. La d'aquest any serà la primera edició simultània d'aquests tres certàmens que comparteixen un interès fonamental, la preocupació pel medi ambient. Les sinergies generades per Iberflora, Euroagro i Ecofira contribuiran a consolidar en Fira València la gran fira verda del Mediterrani.

Si es confirma l'increment registrat fins ara en els diferents salons, se superaran àmpliament les xifres previstes en nombre d'empreses expositores, que sobrepassa les 800. De la mateixa manera, els certàmens esperen augmentar l'assistència de compradors de l'any anterior.

A un mes vista de la seva celebració, més de 800 empreses han confirmat ja la seva participació en Iberflora, Euroagro i Ecofira 2004. Els tres certàmens ocuparan una superfície de prop de 36 000 metres quadrats nets. Aquestes xifres permeten realitzar unes previsions molt positives, també, quant a l'assistència de visitants i compradors.

El caràcter de fires internacionals d'Iberflora, Euroagro i Ecofira és, en aquest moment, innegable. Més de 100 empreses estrangeres estaran presents en Iberflora. A més, han confirmat la seva visita a Euroagro responsables de compres d'Edeka i Socomo (dues centrals de compres de fruites i hortalisses a nivell internacional).

Iberflora, la Fira Internacional d'Horticultura Ornamental, Forestal, de Floristeria i Jardineria-, és l'única fira del sector ornamental a Espanya i una de les tres primeres d'Europa. Acull els sectors de Planta i Flor, el Saló del Jardí i el Saló de la Tecnologia (conjuntament amb Euroagro). Aquest certamen continua creixent any rere any. En l'edició de 2004, s'ha incrementat en un 8% el nombre d'expositors respecte a 2003, que ocuparan més de 26 000 metres quadrats. 

La Fira Internacional de la Producció Agrícola, Euroagro, presenta de nou les últimes novetats en Postcosecha, en Tecnologia Hortícola i Agrícola i en Fruites i Hortalisses en fresc. Una àmplia oferta que abasta des del sector agroquímico, al de reg o hivernacles, passant per maquinària per a cultius, envasos i embalatges, llavors, plantes de viver, així com productors i comercializadores de fruites i hortalisses. En aquesta edició de 2004, destaca la presència d'empreses i cooperatives de tota la geografia espanyola, fonamentalment de les Comunitats d'Andalusia, Extremadura, Murcia i València, que ocuparan una important superfície dins del Saló de les Fruites i Hortalisses.

Ecofira, la Fira del Medi ambient del Mediterrani, és un certamen bianual que va celebrar la seva última edició en 2002. En aquesta ocasió, Ecofira amplia la seva oferta presentant les últimes novetats en tecnologia mediambiental i tot el referent a les energies alternatives i renovables, així com els més recents avanços en eliminació de residus, tractament d'aigües i totes les iniciatives relacionades amb el respecte pel nostre entorn.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades