Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las frutas y el festival de cine
Concurs d'escaparatismo

Les fruites i el festival de cinema

Horticom News30/09/2004

30 de setembre de 2004

Durant el festival de cinema de Sant Sebastià va tenir lloc un concurs d'escaparatismo, organitzat per la Federació Mercantil de Guipúscoa en la seva 5ª edició.
Aquest any van participar 44 aparadors i era la primera vegada que "L'Horta del País" (cadena de fruterías) es presentava en el mateix.
Tots els aparadors competien en la mateixa categoria des de tèxtils, calçats, llibreries fins a videoclubs


Durant el festival de cinema de Sant Sebastià va tenir lloc un concurs d'escaparatismo, organitzat per la Federació Mercantil de Guipúscoa en la seva 5ª edició.
Aquest any van participar 44 aparadors i era la primera vegada que "L'Horta del País" (cadena de fruterías) es presentava en el mateix.
Tots els aparadors competien en la mateixa categoria des de tèxtils, calçats, llibreries fins a videoclubs. Aquests sectors generalment compten amb més mitjans i escaparatistas professionals.
Aquest any l'esment especial del Concurs l'hi va portar aquesta cadena guipuscoana de fruterías. En el jurat estaven presents el delegat de Comerç del Govern Basc i el Regidor de Comerç de l'Ajuntament de Sant Sebastià.
L'aparador consistia en una pantalla que passava seqüencialment 15 plànols de pel·lícules en les quals el títol tingués la peculiaritat de contenir un nom de fruita.
Tots els títols eren cinematogràfics menys un "Temps de cireres", aquest títol correspon a un llibre de Monserrat Roig.
L'espectador havia d'identificar aquest títol "incorrecte" i emplenar un fullet que demanava a l'interior de la tenda, participant en el sorteig d'una cistella de fruites.
És elogiable haver integrat l'aparador en la fidelització (participació) del client i en l'activitat comercial.
Per implementar aquest atractiu joc va ser necessari un important temps previ de documentació sobre les pel·lícules que tinguessin el nom d'alguna fruita en el seu títol; entre elles estaven: La taronja mecànica, Camp de cebes, Els quatre cocos, Els raïms de la ira, Tomàquets verds fregits, Maduixa i xocolata, Cor de meló, La poma, Bananes, Regna pastanaga, El sol del codony, El sabor de la cirera, James i el préssec gegant i finalment, L'olor de la papaya verda.
Novament ens sorprèn la creativitat d'aquesta cadena de tendes guipuscoana, "L'Horta del País", integrada harmònicament amb el seu entorn i formant part de totes les festes i esdeveniments importants que tenen lloc en aquesta bella zona del Nord d'Espanya.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades