Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aplicación cómoda y segura de fitosanitarios
Sistema Cap-Mix de Flower

Aplicació còmoda i segura de fitosanitaris

Horticom News14/09/2004

14 de setembre de 2004

Flower presenta el sistema Cap-Mix, un innovador sistema d'aplicació de fitosanitaris concentrats, que permet el dosatge exacte, sense necessitat de manipular el producte i podent reutilitzar l'envàs per posterores aplicacions.

L'innovador sistema d'aplicació evita que s'entri en contacte amb el producte a aplicar, a causa que aquest es troba a l'interior de la càpsula monodosis. N'hi ha prou amb omplir el dipòsit d'aigua, introduir el tub de la pistola pulverizadora per l'orifici de la càpsula, tancar l'aplicador i s'obté al moment el dosatge exacte necessari per al tractament. Ni més ni menys.

Es presenta en forma de vaporizador amb tres càpsules, que poden ser reemplazables en tot el seu ámplio assortit de fitosanitaris (insecticides, acaricides, fungicides i herbicides) sense necessitat de tornar a adquirir l'envàs, totalment reutilitzable.  

Per saber més: www.productosflower.com

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades