Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Real Jardín Botánico de Madrid pone en marcha una nueva ruta
Nou recorregut autoguiado sobre adaptacions a l'entorn

El Real Jardí Botànic de Madrid engega una nova ruta

HorticomNews13/09/2004

13 de setembre de 2004

El Real Jardí Botànic de Madrid, dins del seu programa de divulgació didàctica, ha engegat un nou itinerari autoguiado que comprèn un recorregut per 12 espècies del Jardí Botànic que han adaptat la seva naturalesa a les circumstàncies que els envolten, per poder sobreviure.

El Real Jardí Botànic de Madrid, dins del seu programa de divulgació didàctica, ha engegat un nou itinerari autoguiado que comprèn un recorregut per 12 espècies del Jardí Botànic que han adaptat la seva naturalesa a les circumstàncies que els envolten, per poder sobreviure.

Aquest nou recorregut autoguiado, que es realitza en col·laboració amb UNIÓN FENOSA, inclou espècies que han hagut de lluitar contra la falta d'aigua emmagatzemant-la en si mateixes; o que lluiten contra l'excés de líquid, o contra la falta de nutrients. Aquestes plantes han buscat la fórmula d'atreure animals que les polinicen, com el romaní; o fins i tot, repel·lir alguna agressió dels mateixos amb les seves armes defensives, com fa el taronger trèvol amb les seves espines.

Una dels estels del recorregut és la Mimosa sensitiva, una de les poques plantes que reaccionen al contacte amb un possible predador, plegant les seves fulles sobre si mateixa. També destaca la jara pringosa, una espècie capaç de colonitzar una zona després d'haver estat cremada.

Aquest nou itinerari, que convida al visitant del Jardí a conèixer les seves plantes a través d'un recorregut alternatiu, té una durada d'una hora i el fullet explicatiu es lliura en la taquilla de l'entrada. 

Aquest recorregut també es pot realitzar prèviament a través d'Internet, mitjançant un passeig virtual per les diferents parades del recorregut d'Adaptacions, amb imatges i la possibilitat de descarregar el fullet a través d'Internet.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades