Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Forum Cyted-Iberoeka 2004 sobre tecnologías relacionadas con Sociedad de la Información
Lisboa

Forum Cyted-Iberoeka 2004 sobre tecnologies relacionades amb Societat de la Informació

HorticomNews31/08/2004

31 d'agost de 2004

De el 17 a el 19 d'octubre celebra el Forum Cyted-Iberoeka 2004 sobre tecnologies relacionades amb Societat de la Informació en el Centre de reunions de les FIL al Parc de les Nacions de Lisboa. Entre els seus objectius està oferir a empreses i institucions de R+D l'oportunitat d'identificar socis per engegar Projectes Iberoeka de cooperació internacional.

Els dies 17, 18 i 19 d'octubre es va a celebrar el Forum Cyted-Iberoeka 2004 sobre tecnologies relacionades amb Societat de la Informació en el Centre de reunions de les FIL al Parc de les Nacions de Lisboa (Portugal).

El principal objectiu d'aquest Forum és oferir a les empreses i institucions de R+D l'oportunitat de: identificar socis de l'àmbit iberoamericà per engegar Projectes Iberoeka de cooperació internacional, participar en sessions de treball amb altres especialistes del mateix sector d'activitat, accedir al suport tècnic d'experts de reconegut prestigi internacional i rebre informació sobre mesures de finançament nacional i internacional per a projectes de R+D.

L'assistència al Forum és gratuïta prèvia inscripció. L'allotjament i els menjars que compartirem en l'esdeveniment seran pagats pels organitzadors segons el previst. Per realitzar la inscripció ha d'emplenar la fitxa que trobarà en www.cyted.com/forumcyted-iberoeka2004 i enviar-la a l'adreça asp@cdti.es.

Si desitja més informació sobre l'esdeveniment pot contactar en el telèfon: 91 5815518 (Alberto Gil) o consultar la web www.cyted.com/forumcyted-iberoeka2004 o la secció d'esdeveniments de la pàgina web de CDTI.

Els participants en el Forum Cyted-Iberoeka 2004, tindran l'oportunitat de participar a continuació en la més important fira de Tics de Portugal, ComTec'04 que se celebrarà els dies 20 al 23 d'octubre en el mateix recinte firal en el marc del com es preveu la realització d'activitats específicament dirigides al mercat ibero-americà.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades