Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Conservante para flores cortadas
Frisch

Conservant per a flors tallades

Horticom News31/08/2004

31 d'agost de 2004

Frisch és un conservant per a flors tallades de la marca Flortis comercialitzat per Orvital S.p.A. per mantenir més a llarg termini fresques les flors tallades en gerros.


Frisch és un conservant per a flors tallades de la marca Flortis comercialitzat per Orvital S.p.A. per mantenir més a llarg termini fresques les flors tallades en gerros. El producte evita que es formin paràsits i bacteris en l'aigua del gerro, que quedarà límpida i inodora sense necessitat de canviar-la.

Aquest producte està formulat en pols i es presenta en sobrecito monodosis de 9 g amb en expositor de 200 sobrecitos o bé en galleda de 5 kg.

Per al seu ús dissoldre 9 g de producte (el contingut d'un sobrecito o de dos cucharitas dosificadores) en un litre d'aigua tèbia i omplir el gerro amb aquesta solució. Utilitzar només aigua barrejada amb Flortis Frisch.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades