Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a TEKU Pöppelmann presenta un nuevo proceso de impresión en sus macetas de cultivo

TEKU Pöppelmann presenta un nou procés d'impressió en els seus tests de cultiu

20/04/2012

20 d'abril de 2012

Les idees sofisticades i innovadores és la idea de TEKU Pöppelmann quan es tracta de tests de cultiu. Per Pöppelmann, el més important és donar als productors un valor afegit més enllà del benefici real dels tests. Est és precisament el concepte que mostra l'innovador procés d'impressió TEKU Flex+ que va presentar l'empresa amb seu en Löhne (Alemanya) en la IPM d'aquest any. Aquest nou procés d'impressió permet imprimir els tests en qualsevol color de la base CMYK 4-c. Això significa que, gràcies a l'innovador procés d'impressió TEKU Flex+ les fotografies en color poden ser transferides amb qualitat perfecta. Per millorar encara més la qualitat de la imatge, és possible aplicar un acabat extrabrillante o mat. Aquest acabat es pot aplicar en tota la imatge o parcialment per ressaltar detalls importants.

Gràcies a l'alta definició, el procés manté la lluentor dels colors i així cada test es converteix en un mitjà de publicitat per si mateixa. Els productors per tant, especialment aquells amb la seva pròpia comercialització, poden destacar amb els seus productes de la resta del mercat. El nou procés d'impressió també ofereix l'avantatge de ser capaç de ser utilitzat en un petit nombre de tests, depenent de la grandària del test.

Imagen
Per exemple, els tests de 12 cm amb impressió estan disponibles a partir de 25.000 unitats. Per tant, resulta una alternativa atractiva per a les empreses més petites amb la comercialització regional o per a ocasions especials. Un altre efecte positiu del nou procés d'impressió és la seva capacitat de reproducció simple. Els paràmetres de la màquina d'impressió es guarden i queden disponibles immediatament per a les noves comandes. Això significa que els tests són sempre idèntiques.

“El nostre nou procés d'impressió d'alta qualitat va ser molt bé rebut en el nostre stand de la IPM”, comenta el cap de Vendes de Pöppelman, Sven Hoping. “Amb el nou procés d'impressió TEKU Flex+, una vegada més hem demostrat que els nostres comercials estan en sintonia amb els clients. Per a nosaltres, aquesta és l'única manera de continuar el desenvolupament de solucions als problemes que ofereixen cert TEKU+Valor.”

Empreses o entitats relacionades

Pöppelmann Ibérica, S.R.L. - División Jardinería

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades