Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Projar amplía sus líneas de negocio con una nueva división de ingeniería medioambiental

Projar amplia les seves línies de negoci amb una nova divisió d'enginyeria mediambiental

13/04/2012

13 d'abril de 2012

Projar fa anys que a la seva àrea de restauració ambiental ofereix més enllà del servei de subministrament de productes. A nivell intern, Projar ha anat adquirint coneixement i incorporant professionals fins a crear fins a una oficina tècnica per a medi ambient. No obstant això, l'evolució ha derivat que en moltes ocasions el servei que el client demandava anava més enllà dels 'projectes clau en mà' que Projar era capaç d'oferir. Atès que en algunes ocasions era necessari complementar el treball de la seva oficina tècnica amb la capacitat d'una enginyeria especialitzada en l'àmbit del medi ambient, neix la idea de crear una pròpia enginyeria que d'una banda solucionés les pròpies necessitats de Projar i per un altre ampliés les oportunitats de negoci.

Així, Caima es converteix en una de les poques enginyeries especialistes al mig ambient, centrant la seva línia d'actuació en 4 àrees específiques: Àrees Verdes Sostenibles, Restauració Ambiental, Gestió Forestal i Gestió de l'Aigua. Administracions Públiques, grans enginyeries, empreses de serveis, indústries o particulars poden ser alguns dels clients de Caima Enginyeria Mediambiental.

Imagen
A més, Caima és el soci ideal per a projectes internacionals d'enginyeria civil en els quals són necessàries actuacions d'integració paisatgístiques. Caima ja ha treballat, com Projar, en projectes de grans constructores espanyoles que comencen a desenvolupar obres a l'estranger després de l'experiència i professionalitat adquirida en tants anys de desenvolupament d'infraestructures al nostre país.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades