Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Semillas Fitó presentó su nuevo catálogo hortícola para exportación

Llavors Fitó va presentar el seu nou catàleg hortícola per a exportació

20/03/2012

20 de març de 2012

Llavors Fitó va participar un any més en Fruit Logística, on va comptar amb un stand en l'Hall 1.2, des d'on va presentar el seu nou catàleg per a exportació de varietats hortícoles amb totes les novetats a nivell internacional. En el destaquen varietats per a tothom de totes les famílies de producte en les quals treballa la companyia: albergínia, pebrot, tomàquet, meló, síndria, cogombre, carbassó i també varietats de mongetes verdes, ceba, pastanaga, blat de moro dolç, etc. Totes les varietats del nou catàleg han estat desenvolupades per als diferents mercats internacionals i responen a les exigències de tota la cadena agroalimentària, des dels productors als consumidors i la gran distribució.
Portada del nou catàleg hortícola per a exportació
Portada del nou catàleg hortícola per a exportació.
Llavors Fitó és una de les multinacionals que més està creixent al mercat exterior, amb un total de quatre filials comercials a Turquia, Itàlia, Mèxic i Portugal i, pròximament, s'obrirà la filial de França. Totes les filials compten amb oficines pròpies, centre d'investigació, camps d'assaig i centenars d'agricultors col·laboradors. A més, compta amb quatre centres de desenvolupament a Agadir (el Marroc), Amman (Jordània), Sao Paolo (Brasil) i Shandong (Xina).

Fruit d'aquesta embranzida internacional, el stand de la companyia a Berlín va ser contínuament visitat per clients, tècnics i col·laboradors de tot el món i la fira es va convertir en un punt de trobada molt positiva per veure la situació del mercat al món i la puixança de la companyia als mercats on està desenvolupant i introduint les seves noves varietats hortícoles.

Stand de Llavors Fitó en Fruit Logistica 2012
Stand de Llavors Fitó en Fruit Logistica 2012.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades