Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Santee, el sprouting broccoli morado de Bejo Zaden

Santee, el sprouting broccoli habitat de Bejo Zaden

27/01/2012

27 de gener de 2012

El sprouting broccoli habitat de Bejo Zaden i Elsoms Seeds ha estat seleccionat per al Premi Fruit Logistica Innovation Award 2012. La varietat no solament té un gran sabor i qualitat, també és molt saludable a causa del seu alt nivell de glucosinolatos, composts d'origen natural. Els glucosinolatos són un grup de compostos vegetals que estan presents en els cultius de brassica i que s'han associat amb la reducció del risc de càncer en persones que consumeixen periòdicament verdures. En els assajos també s'ha demostrat que tenen activitat antimicrobiana.

La varietat Santee té bons nivells de glucosinolatos, en particular, la Iberina, i són més alts que els de el bròcoli verd. Diverses proves han demostrat que mentre els nivells de glucosinolatos poden variar amb la temporada, el clima i la data de collita, són més alts en el sprouting broccoli Santee que en varietats convencionals de pella verda. El compost principal dels glucosinolatos en el bròcoli de cap compacte és el sulforafano, però un estudi en l'Institut d'Investigació Alimentària del Regne Unit ha demostrat que la Iberina ofereix beneficis similars a la salut com el sulforafano.

Imagen
En general, el sprouting broccoli Santee multiplica aproximadament deu vegades el nivell de glucosinolatos d'altres varietats de bròcoli de cap compacte i no hi ha cap dels efectes negatius associats amb el sabor d'alguns cultius de brassica. “Té un bon sabor dolç, com el millor sprouting broccoli”, diu el productor Sue Kennedy d'Elsoms Seeds. "Existeix la idea errònia que els glucosinolatos produeixen un sabor amarg, i si ben això pot ser cert per a alguns compostos, no és veritat en el cas de la Iberina del sprouting broccoli”.

Les vendes de sprouting broccoli han augmentat de manera constant en tota Europa durant l'últim any i l'aparició de Santee ha seguit aquesta tendència. En el Regne Unit, per exemple, els productors han treballat intensament per millorar l'agronomia i augmentar el període de producció, mentre que la producció europea pot oferir un subministrament durant els 12 mesos. L'interès en Santee segueix creixent i hi ha una gran quantitat de llavor disponible.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades