Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Primeros nombramiento de Arias Cañete al frente del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente

Primers nomenament d'Arias Cañete al capdavant del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient

02/01/2012

2 de gener de 2012

El Consell de Ministres del passat 30 de desembre va aprovar quatre Reials decrets pels quals es nomenaven diferents alts càrrecs en el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient. Es va nomenar així secretari d'Estat de Medi ambient a Federico Ramos d'Armes. Llicenciat en Dret i Ciències Econòmiques i Empresarials, exercia fins ara el càrrec de viceconsejero de Medi ambient i Ordenació del Territori de la Conselleria de Medi ambient, Habitatge i Ordenació del Territori de la Comunitat de Madrid.

D'altra banda, el nou sotssecretari d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient és Jaime Haddad Sánchez. Llicenciat en Dret, venia exercint el càrrec de secretari general tècnic de la Conselleria de Transports i Infraestructures de la Comunitat de Madrid.

Per al càrrec de secretari general tècnic es va nomenar a Adolfo Díaz-Ambrona. Llicenciat en Dret i en Ciències Econòmiques i Empresarials, exercia fins avui com a advocat de l'Estat en el Departament de Penal de l'Advocacia General de l'Estat-Adreça del Servei Jurídic de l'Estat.

Finalment, el Consell de Ministres va nomenar com a directora de Qualitat i Avaluació Ambiental i Mitjà Natural a Guillermina Yanguas Montero. Llicenciada en Dret i Assessoria Jurídica d'empreses, la nova directora general ocupava, fins avui, el càrrec de directora general d'Avaluació Ambiental de la Conselleria de Medi ambient, Habitatge i Ordenació del Territori de la Comunitat de Madrid.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades