Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La responsabilidad social se afianza en las cooperativas agrarias murcianas

La responsabilitat social s'aferma en les cooperatives agràries murcianes

21/11/2011

21 de novembre de 2011

Quatre noves cooperatives agràries de la Regió de Múrcia han impulsat mesures de responsabilitat social empresarial (RSE) en l'àmbit cooperatiu dins del programa que la Fundació Cajamar i la Federació de Cooperatives Agràries de Múrcia (FECOAM) vénen desenvolupant des de fa 4 anys. Amb les incorporacions d'aquest any, més de 20 empreses d'economia social de tota Espanya han pogut realitzar les seves memòries de sostenibilitat.

L'inici d'aquest projecte va ser l'elaboració d'una guia pràctica per al desenvolupament i implantació de memòries de RSE en les cooperatives, continuant amb la implantació d'aquestes memòries en les cooperatives associades a FECOAM.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és la promoció de la responsabilitat social empresarial com un model de gestió que afecta a tots els àmbits de l'organització i que contribueix a normalitzar i identificar les relacions d'aquesta amb els diferents grups d'interès: socis, treballadors, clients, proveïdors, etc. Igualment, s'ha pretès, seguint els indicadors GRI, que la societat conegui els tres acompliments que defineixen l'activitat empresarial: economicofinancer, social i ambiental.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades