Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Presentación del tomate DSW8100 en Andalucía

Presentació del tomàquet DSW8100 a Andalusia

17/11/2011

17 de novembre de 2011

Més de 120 productors van participar els passats 18 i 19 d'octubre a la presentació del Tomàquet DSW8100 De Ruiter Seeds, que va tenir lloc en Els Palaus (Sevilla) i Conil de la Frontera (Cadis), respectivament. “Els productors de la regió han acollit positivament la varietat DSW8100 en notar que la nostra empresa aposta pel desenvolupament de varietats amb fruits de calibre gruixut, productives i amb resistència intermèdia a l'oidio i a la cullera”, afirma José Luis García Carrasco, delegat tècnic comercial per a l'àrea d'Andalusia Occidental, Extremadura i Toledo.
Imagen
La varietat DSW8100, de tipus BEEF, es caracteritza per ser vigorosa, equilibrada, molt productiva i amb excel·lent cobertura foliar. De resistència intermèdia al virus de la cullera i a oidio, es destaca també pel seu excel·lent sabor, duresa i conservació.

Després de veure el tomàquet i provar-ho en l'hivernacle, els participants van ser convidats a provar-ho, per destacar les seves qualitats organolépticas, ja que a més de la seva bona conservació i pell ferma, el sabor del tomàquet era notable.

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades