Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Syngenta gana Agrofilm, el Gran Premio del Festival Internacional de Cine Agrario

Syngenta guanya Agrofilm, el Gran Premi del Festival Internacional de Cinema Agrari

11/11/2011

11 de novembre de 2011

el 26 a el 30 de setembre, amb l'auspici de la FAO i del govern de la República d'Eslovàquia, es va celebrar la 28 edició del Festival Internacional de Cinema Agrari, Agrofilm 2011, que reuneix a la ciutat a de Nitra als principals llargmetratges i documentals a nivell europeu i mundial relacionats amb el món de l'agricultura i la ación. Aquest any el Gran Premi del festival, denominat ‘Magna Mater’ i atorgat pel Ministeri d'Agricultura i Desenvolupament Rural de la República d'Eslovàquia ha recaigut en el documental presentat per Syngenta denominat ‘Cicle Biològic de la Mosca de l'Oliva’, realitzat per l'expert José Manuel Llorens, persona de reconegut prestigi per portar tota la seva vida dedicat a la sanitat vegetal dels cultius i a la divulgació científica.

Imagen
El documental recull el cicle de vida de la mosca de l'oliva, la seva morfologia, els diferents estadis de l'insecte, el seu comportament i els danys que causa en el cultiu. José Manuel Llorens, que ha treballat durant molt temps amb aquesta plaga, ha aconseguit plasmar en imatges d'alta definició tots els aspectes relacionats amb aquesta important plaga dels olivares de l'entorn mediterrani.

Amb aquest premi, Syngenta torna a demostrar que l'aposta per una agricultura intensiva sostenible pansa en gran part per la labor d'investigació i divulgació de les plagues i malalties que afecten als nostres cultius i el seu control efectiu respectant l'entorn i el medi ambient.

Empreses o entitats relacionades

Syngenta España, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades