Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Semillas Fitó participará en la feria internacional Expo Agroalimentaria 2011 en México

Llavors Fitó participarà en la fira internacional Expo Agroalimentària 2011 a Mèxic

02/11/2011

2 de novembre de 2011

Llavors Fitó va a participar per segon any consecutiu en la fira internacional Expo Agroalimentària 2011, que se celebra del 9 al 12 de novembre en la localitat d'Irapuato, Mèxic.

Expo Agroalimentària és l'esdeveniment més important a Mèxic del sector agroalimentari i reuneix a tots els integrants de la cadena productiva agropecuària. Amb res menys que 16 edicions a les seves esquenes, la fira compta amb presència de més de 65 països i més de 75 mil visitants per edició, nacionals i estrangers, i la participació de més de 450 empreses.

Llavors Fitó estarà present amb la seva filial mexicana i tindrà una doble presència: un stand dins de la pròpia fira (stand 524) i una àrea demostrativa en l'exterior de la fira amb un hivernacle i una parcel·la a l'aire lliure on es mostraran algunes varietats de la companyia per a aquest mercat. Entre elles destaquen els cogombres Centauro i Màxim, els pebrots Melide i Cozumel, a més dels nous programes de calabacitas fosques.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades