Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Syngenta, de nuevo en Fruit Attraction con el reto de lograr una agricultura intensiva sostenible
En aquesta edició de 2011 es repassaran els resultats de l'aplicació del model de gestió 'Syngenta Growing System'

Syngenta, de nou en Fruit Attraction amb el repte d'aconseguir una agricultura intensiva sostenible

Redacció Interempresas29/09/2011

29 de setembre de 2011

Syngenta participa per tercer any consecutiu en la fira internacional Fruit Attraction. La companyia, referent mundial en el sector agrícola amb la seva oferta global de llavors, protecció de cultius i fauna auxiliar, disposa d'un stand en el pavelló 9 de la fira (stand 9D10), on difon la seva aposta clara per una agricultura intensiva sostenible, basada en la investigació, en l'ús de la més alta tecnologia i en una oferta completa de solucions que responguin a totes les necessitats de l'agricultor professional, però respectant l'entorn i la sostenibilitat de la producció.
En aquesta nova edició de Fruit Attraction, Syngenta torna a presentar la seva oferta global als productors hortofrutícolas de tot el món, composta per llavors de la més alta qualitat i la millor protecció dels cultius, utilitzant sempre sistemes de producció integrada (compatibilitzant l'acció de productes fitosanitaris i insectes beneficiosos), tot això optimitzat per models de gestió eficaces i de futur com 'Syngenta Growing System', que es va presentar el passat any en aquesta mateixa fira.

Precisament, en aquesta edició de 2011 es repassaran els resultats de l'aplicació d'aquests models de gestió i producció agrícola que permeten afrontar als agricultors els reptes que planteja el mercat per produir aliments de màxima qualitat, rendibles, assegurances i responsables, des del punt de vista mediambiental.

El stand de Syngenta en l'anterior edició de Fruit Attraction
El stand de Syngenta en l'anterior edició de Fruit Attraction.
Com és lògic, a més Fruit Attraction acull també la presentació de totes les novetats de la companyia per al sector i els projectes innovadors que s'estan desenvolupant per donar respostes globals a les necessitats de tota la cadena agroalimentària.

Empreses o entitats relacionades

Syngenta España, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades