Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Barcelona acogerá la conferencia Agricultural 2011 de AMI

Barcelona acollirà la conferència Agricultural 2011 d'AMI

25/07/2011

25 de juliol de 2011

? publicat el programa de la conferència sobre pel·lícules agrícoles que tindrà lloc a l'Hotel Fira Palace de Barcelona, entre el 7 i el 9 novembre de 2011. Aquesta serà la 4 ª edició de l'esdeveniment, que sol atreure a 150 participants de la indústria. Agricultural Film 2011 reuneix als professionals de l'agrícola i hortícola, els investigadors, els fabricants i membres de la cadena de subministrament per a la indústria. Proporciona un fòrum per establir contactes amb professionals d'aquest àrea tan especialitzada.

La població mundial augmenta ràpidament, la qual cosa està posa en perill en el subministrament d'aliments i aigua. En aquest context, les pel·lícules agrícoles i hortícoles pot millorar les taxes de producció i reduir dràsticament la pèrdua d'aigua, donant lloc a un creixement molt més sostenible. Els mercats estan creixent en el nord d'Àfrica i Amèrica del Sud, i en àrees on la mà d'obra és més barata. El reciclat dels residus agrícoles és cada vegada major, i l'ús dels plàstics compostables i biodegradables en les pel·lícules també permeten reduir els costos de recuperació en algunes àrees.

El programa d'aquest any ha reunit a un panell de ponents internacionals que abordarà temes clau per a la indústria, incloent dues dels productors més importants, Barbier Grup i  Inversions Plàstiques TPM Agricol, que compartiran la seva experiència. S'espera que aquest esdeveniment internacional atregui a més de 150 delegats de tot el món i estarà acompanyat per una exposició en la qual els delegats puguin conèixer els últims avanços tècnics per a l'agricultura. L'esdeveniment està patrocinat per Davis-Standard, Nippon Gohsei, Beaulieu, Cytec i Eval Kuraray. Agricultural Film 2011 se celebrarà a l'Hotel Fira Palace de Barcelona, del 7 al 9 novembre de 2011.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades