Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Fundación Sabor y Salud reparte este verano 10.000 tarrinas de fruta en la Comunitat Valenciana

La Fundació Sabor i Salut reparteix aquest estiu 10.000 terrines de fruita a la Comunitat Valenciana

25/07/2011

25 de juliol de 2011

El president de la Fundació Sabor i Salut, Juan Safont, i el gerent de la Federació d'Escoles de Vela de la Comunitat Valenciana, Miguel Sánchez, van presentar divendres passat 22 de juliol en roda de premsa l'acció de repartiment per part de la Fundació Sabor i Salut de més d'1.000 terrines de fruita d'IV Gamma entre els 850 alumnes d'11 Escoles de Vela de València, Castelló i Alacant. L'acció, que va donar començament el passat 15 de juliol i que es perllongarà durant els mesos de juliol i agost, pretén conscienciar als alumnes d'aquestes escoles de la importància del consum regular de fruites i hortalisses, pels seus importants avantatges quant a aportació vitamínico i de nutrients en l'alimentació diària de les persones que habitualment practiquen esport.

Aquesta acció es caracteritza per abordar alhora dues dels principals grups de població als quals van dirigits els missatges de la Fundació, dins del seu pla de promoció del consum de fruites i verdures com a base d'una alimentació saludable: els nens i els esportistes. Segons ha manifestat Juan Safont, “fins avui la Fundació havia col·laborat en accions esportives de caràcter puntual. Aquesta és la primera vegada que ho anem a fer d'una manera continuada al llarg de dos mesos i amb un producte adaptat al consum fàcil i immediat com són les amanides de fruita ja rentada, tallada i llista per menjar. Si la fórmula funciona, la nostra intenció és donar continuïtat a aquestes accions al llarg de l'any i en diferents modalitats de l'àmbit esportiu”.

El president de la Fundació Sabor i Salut, Juan Safont (esq...
El president de la Fundació Sabor i Salut, Juan Safont (esq.), i el gerent de la Federació d'Escoles de Vela de la Comunitat Valenciana, Miguel Sánchez (der.), durant la presentació de la campanya.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades