Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Murcia celebrará las IV Jornadas Técnicas del Melón

Murcia celebrarà les IV Jornades Tècniques del Meló

23/05/2011

23 maig 2011

El proper 27 de maig es celebraran a Múrcia, les IV Jornades Tècniques del Meló, les quals han estat presentades oficialment per Francisco Moreno, secretari general de la Conselleria d'Agricultura i Aigua d'aquesta regió i per Daniel García, alcalde del municipi Torre Pacheco de Múrcia.

Referent a això, Moreno va delimitar que el meló "adquireix una especial importància dins de les exportacions d'aquest producte a nivell nacional", a causa certament al 45% del meló exportat d'Espanya, que prové directament de Múrcia. França, Alemanya i Regne Unit són les destinacions principals d'aquesta fruita que factura prop de 105 milions d'euros.

García per la seva part ha afirmat que la importància d'aquest cultiu es veurà íntegrament reflectida en aquestes jornades que són "un fòrum tècnic amb el qual es pretén traslladar les conclusions que s'obtinguin al sector productor".

L'art gràfic d'aquestes jornades ha estat realitzat magistralment per l'artista José Vera i les ponències abordaran les millors tècniques i els reptes del sector per valoritzar aquest producte i estaran a càrrec de José Mulet, doctor en Bioquímica i professor de la Universitat de València, l'enginyer tècnic i agrícola Joan Peñalver i per l'expert de la Divisió de Negoci Agroalimentari de Cajamar, Jerónimo Molina.

Just després s'espera celebrar una taula rodona titulada "Ens deixaran aconseguir els costos de producció en origen?", Amb la presència dels presidents de FECOAM i Proexport, Santiago Martínez i Juan Marín, respectivament.

6.000 hectàrees de cultiu de meló a la Regió de Múrcia

A la Regió de Múrcia la producció de meló ocupa una superfície de 6.000 hectàrees, el que representa un 20% de la superfície d'Espanya. La zona productora inclou la comarca de Cartagena i pedanies limítrofes com Avileses, Banys i Captaire, Corvera, Gea i Truyols, Lobosillo, Els Martínez del Port, Valladolises i Sucina.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades