Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La 5ta Jornada Ibérica de Horticultura Ornamental se realizará en el Algarve portugués en octubre

La 5ta Jornada Ibèrica d'Horticultura Ornamental es realitzarà a l'Algarve portuguès a l'octubre

11/05/2011

11 maig 2011

L'horticultura ornamental és un sector estratègic per a l'agricultura mundial, de gran rellevància en la Península Ibèrica, tant en termes de producció i comercialització com de consum i ús per tota la societat. Després de les IV Jornades Ibèriques d'Horticultura Ornamental, que es van celebrar en 2008, a Pontevedra (Espanya), la Associació Portuguesa d'Horticultura i la Societat Espanyola de Ciències Hortícoles, en col·laboració amb la Adreça Regional d'Agricultura i Pesques de l'Algarve, van decidir promoure les V Jornades Ibèriques d'Horticultura Ornamental, del 13 al 15 d'Octubre de 2011, a Faro, Portugal.

Amb aquest esdeveniment, es té la intenció de reunir a tots aquells interessats en Horticultura Ornamental per a l'intercanvi de coneixements, promoció i discussió d'aquesta activitat. Per tant, està obert a tots els investigadors, tècnics, empresaris, professors, estudiants i altres operadors del sector a participar i presentar comunicacions (orals o pòster) en  l'àmbit de l'Horticultura Ornamental.

La Horticultura Ornamental està considerada com un concepte ampli, és a dir, "tots els aspectes de la producció i l'ús de les plantes que estan destinades a millorar la vida de les persones, amb exclusió dels seus usos alimentaris, medicinals i industrials" (Almeida , 2006). Incloent així usos estètics, recreatius, esportius, mediambientals i socials.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades