Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Feria de Primavera de Biescas en Aragón superó las expectativas

La Fira de Primavera de Biescas a Aragó va superar les expectatives

02/05/2011

2 maig 2011

Balanç positiu per a la segona edició de l'aragonesa Fira de Primavera de Biescas, que es va celebrar aquest cap de setmana passat organitzada per l'associació Biescas Empresarial, amb la col·laboració de l'Ajuntament i d'entitats públiques i privades.

El president de Biescas Empresarial, Sergio Colombo, es va mostrar ahir "emocionat" per l'acollida d'aquesta edició del certamen. "Aquest diumenge ha vingut a la fira molta més persones de les previstes, tots els expositors estan contents i ens estan dient que comptem amb ells per l'any que ve, i la veritat és que hem superat les expectatives ".

Biescas Empresarial ja comença a pensar en la tercera edició d'aquest certamen. "Ens hem posat el llistó una mica alt i anem a veure què inventar per a l'any que ve, perquè segueixi sent un atractiu i un referent".

Per la seva banda, l'alcalde de Biescas, Luis Estaún, va argumentar que un projecte com aquest "no és possible només amb bones idees i amb suport financer, fan falta persones que donin forma a les idees i que també donin la seva empremta a la fira". "Crec que una bona part de l'èxit d'aquesta fira i de totes les activitats que se celebren a Biescas, es deu a l'entrega, l'afecte i l'atenció a tots els detalls amb que s'organitzen, i això es fa amb molta feina i posant ànima en aquest treball ".

Nombrós públic es va desplaçar ahir fins Biescas per recórrer al recinte firal dels 26 estands dedicats a les flors, plantes, mobles de jardí, material de jardineria i horticultura, i també per gaudir de les activitats que completen aquest esdeveniment.

En hores del migdia van actuar al recinte firal els Dansaires de Yésero ia la tarda hi va haver una cercavila de percussió brasilera amb "Samba Dóna-Praça". Els tallers infantils i un altre per a adults sobre "Confecció de centres florals", van gaudir de nombrós públic.

També a la tarda es van lliurar els premis del 'Concurs de Dibuix de Escolars de la Secció de Biescas del CRA Alt Gallego', ia la nit la clausura va estar acompanyada d'un berenar popular amb repartiment de patates rostides.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades