Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Fundación Cajamar presente en la XXVI Expo-Agro de Almería

La Fundació Cajamar present a la XXVI Expo-Agro d'Almeria

05/04/2011

5 abril 2011

Aquest any la XXVI Expo-Agro d'Almeria s'està celebrant del 5 al 8 d'abril, dates en les que predominen en el camp dels cultius de primavera. La Fundació Cajamar a través de l'Estació Experimental participa a l'Expo-Agro amb un dens programa d'activitats que arrenca el dia d'avui i es perllonga fins al 8 d'abril. El programa es durà a terme a l'Estació Experimental de la Fundació Cajamar i consta d'una sèrie de Jornades Tècniques dirigides principalment als productors i visites als assaigs en curs de l'Estació Experimental.

El dia 5 està dedicat a la fructicultura amb una Jornada Tècnica sobre fructicultura subtropical mediterrània, en la mateixa s'impartiran les xerrades: "El potencial de la fructicultura subtropical", "Producció de nespra japonès per zones primerenques" i "Conreu forçat de raïm de taula ". A continuació es realitzarà una visita als assajos i parcel d'experimentació de fructicultura, per finalitzar visitant els assajos d'horticultura protegida.

Coincidint amb els dies de l'Expo-Agro les Jornades Tècniques se centren en temes relacionats amb la tecnologia d'hivernacles i el maneig dels cultius. El dia 6 d'abril la jornada es dedica al maneig del Clima en hivernacle. En la mateixa es parlarà de controladors de clima, ventilació, calefacció i refrigeració. Després de la jornada hi ha prevista una visita als assajos d'horticultura, aquesta vista es repetirà els dies successius 7 i 8 d'abril.

El dia 7 d'abril la Jornada Tècnica es centra en temes de maneig de cultius amb tres xerrades: "Avaluació de sistemes de desvinculació en tomàquet: penjadors enfront del sistema tradicional", "Comparació de diferents estratègies de quallat de fruits de carbassó (borinot i abella vs. fitohormones) "i" sublimats de sofre per al control d'oïdi en hivernacle ". Finalment el dia 8 d'abril la Jornada Tècnica es dedicarà a estructures, plàstics i malles anti-insectes. Les xerrades previstes per a aquesta Jornada són "Criteris de disseny d'estructures d'hivernacles", "Materials plàstics per a coberta d'hivernacles" i "Eficàcia de la xarxa anti-insectes en hivernacles".

Com que l'aforament està limitat a 100 places cal inscriure per assistir a les Jornades Tècniques ia les visites. Les visites se centraran fonamentalment en l'àrea de fructicultura el dia d'avui i la resta de dies el 6, 7 i 8 a l'àrea horticultura protegida.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades