Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Syngenta Bioline inaugura una nueva biofábrica de insectos y ácaros beneficiosos en Portugal

Syngenta Bioline inaugura una nova biofàbrica d'insectes i àcars beneficiosos a Portugal

08/03/2011

8 març 2011

Syngenta Bioline , un dels principals productors d'insectes i àcars beneficiosos, així com de borinots, destinats al Maneig Integrat de Cultius, va a reforçar la seva aposta en aquesta àrea incrementant de manera considerable la seva capacitat de producció amb una nova planta al sud de Portugal. En concret, s'han posat en funcionament més de 5 hectàrees d'hivernacles a la localitat portuguesa de Faro, que es dedicaran a la producció d'insectes i àcars beneficiosos per a tot tipus de cultius i condicions, tant per al mercat de la UE com per a països tercers.

Segons Melvyn Fidgett, director global de Syngenta Bioline, "el gran èxit dels programes ICM posats en marxa per la companyia estan produint un fort augment en la demanda dels seus auxiliars de manera que l'única via per dur a terme els nostres plans de creixement i poder donar resposta a les necessitats dels clients actuals i els nous clients, és incrementar la nostra capacitat de producció i seguir invertint en la recerca en aquesta àrea de negoci ".

Noves instal·lacions de Syngenta Bioline a la localitat portuguesa de Faro
Noves instal·lacions de Syngenta Bioline a la localitat portuguesa de Faro.
"Syngenta Growing System representa una solució agrícola única que combina totes les tecnologies innovadores de Syngenta encaminades a afavorir la rendibilitat i sostenibilitat als nostres clients. L'èxit d'aquest enfocament integrat a Espanya i Itàlia demostra que Bioline és un element estratègic de la nostra oferta, d'aquí el compromís de la companyia en la seva expansió ", comenta Sergi Barrull, anteriorment gerent d'Estratègia per a la zona EAME, i actualment director de Màrqueting de Syngenta Bioline.

La nova factoria de Portugal està plenament operativa des d'octubre de 2010 i pot respondre perfectament a la demanda creixent d'espècies d'auxiliars ja existents en el mercat, així com la introducció de noves espècies. A més, Syngenta Bioline va a completar aquesta aposta amb la millora dels seus biofàbriques ubicades al Regne Unit, Holanda i Califòrnia (EUA).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades