Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los plataneros canarios repiten presidente por cuarto año consecutivo

Els plataners canaris repeteixen president per quart any consecutiu

04/03/2011

4 març 2011

Francisco Rodríguez va ser reelegit recentment, per quart any consecutiu, president de la Associació de Productors de Plàtans de Canàries (Asprocan), tal com el va aprovar l'Assemblea general de l'entitat a la seu de la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Ambient del Govern de Canàries a la capital de Tenerife.

Rodríguez va afirmar que, entre les prioritats que es plantegen de cara a aquest any, figura la consecució d'alguns aspectes clau per garantir el futur del sector, entre els quals es va referir a l'increment de la fitxa financera per al plàtan dins de la reforma del Programa d'Opcions Específiques per la llunyania i insularitat (Posseïa) que s'aprovarà pròximament, segons un comunicat d'aquesta institució bananera.

Va afegir que un altre dels aspectes clau se centra en la materialització de les ajudes al transport per a aquesta fruita, aspecte sobre el qual, ha assenyalat, no s'ha dut a terme malgrat el compromís del Govern central en aquesta matèria. Alhora, ha precisat que un altre aspecte sobre el qual seguirà treballant es centra en la consolidació de nous mercats alternatius al peninsular, entre els quals va fer referència a les possibilitats que es plantegen en el cas de països com Alemanya o Portugal, principalment.

L'Assemblea general de Asprocan celebrada ha estat la primera que s'ha dut a terme amb la presència de 28 representants de les organitzacions de productors en lloc dels sis que venien fent-ho fins ara. En aquest cas, es pretén fomentar una major presència dels més de 10.000 productors de plàtan que formen part de l'associació en els òrgans de decisió de l'entitat de l'arxipèlag canari.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades