Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Expo-Agro Tour traerá como operadores invitados a Chile, Estados Unidos, Marruecos, Hungría, Panamá y México

Expo-Agro Tour portarà com a operadors convidats a Xile, Estats Units, Marroc, Hongria, Panamà i Mèxic

03/03/2011

3 març 2011

L'Agència Andalusa de Promoció Exterior, Extenda, organitza en col·laboració amb la Cambra de Comerç d'Almeria, la V Trobada Internacional de la Indústria Auxiliar de l'Agricultura o 'Expo-Agro Tour', en el marc d'Expo-Agro Almeria, que es celebrarà del 6 al 8 d'abril. Aquesta acció comptarà amb el suport de les Oficines de Promoció de Negocis de Extenda a Xile, Estats Units, el Marroc, Hongria, Panamà i Mèxic. L'objectiu és donar a conèixer una selecció d'operadors (primordialment importadors, distribuïdors, majoristes, prescriptors) de la regió andalusa i els seus productes. Per això s'organitzaran trobades bilaterals entre aquests operadors i les empreses andaluses d'interès per als operadors.

Entre els sectors als quals va dirigida aquesta iniciativa, integrats en la Indústria Auxiliar de l'Agricultura, figuren estructures d'hivernacle, equips i components de reg, químics (adobs i fertilitzants), plàstics, maquinària, envàs, embalatge, o serveis.

Els primers dies, 6 i 7 d'abril, es dedicaran a trobades bilaterals, ponències informatives i taules rodones a la seu d'Expo Agro Almeria. Les agendes d'entrevistes es concertaran en funció dels interessos mostrats per cada importador. Les entrevistes seran en anglès, francès i castellà i es comptarà amb un intèrpret d'idioma en cas necessari.

En el tram final de la fira, els dies 7 i 8 d'abril, es preveu que els operadors visitin les fàbriques i instal·lacions de les empreses andaluses. Aquests aspectes hauran de ser concertats entre els fabricants en funció de l'interès de cada visitant.

S'establirà una quota de participació de 200 euros per empresa, que atorgarà el dret a mantenir entrevistes amb les delegacions estrangeres que mostrin interès en el producte. La data límit d'admissió per participar en aquesta 'Expo-Agro Tour' finalitza el 14 de març.

Dins de les condicions de participació, figura l'obligació de ser fabricants dels productes que s'exposen, que hauran de ser de producció i marca exclusivament andalusa o disposar de material de promoció comercial, entre altres requisits.

Amb totes aquestes actuacions es compleixen diversos fins, d'una banda, potenciar la imatge de la fira com a esdeveniment internacional, promocionar el seu desenvolupament i captar noves empreses interessades en establir relacions comercials.

La Trobada Empresarial Expo-Agro Trading
La Trobada Empresarial Expo-Agro Trading.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades