Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a COAG Murcia recuerda que toda la maquinaria agraria tendrá que estar inscrita en el ROMA antes del 15 de julio

COAG Múrcia recorda que tota la maquinària agrària haurà d'estar inscrita al ROMA abans del 15 de juliol

28/02/2011

28 febrer 2011

COAG Múrcia ha recordat als agricultors i ramaders de la regió que abans del 15 juliol 2011 tenen l'obligatorietat, per directiva europea, de registrar tota la seva maquinària agrària en el Registre Oficial de Maquinària Agrícola (ROMA), segons ha informat l'organització agrícula en comunicat de premsa.

Així, a partir d'aquesta data el Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Marí realitzarà inspeccions per comprovar que la maquinària agrària compleix amb la normativa vigent. En el cas d 'in, l'agricultor o ramader haurà de fer front a una sanció econòmica, d'aquí la importància de realitzar aquest tràmit administratiu.

Respecte a aquest assumpte, la maquinària a inscriure es troben tractors agrícoles i forestals de qualsevol tipus o categoria, motocultors, màquines automotrius, màquines arrossegades de més de 750 kg, remolcs agrícoles, cisternes per al transport i distribució de líquids, les màquines per a la adquisició s'hagi concedit una ajuda oficial; equips de tractaments fitosanitaris arrossegats o suspesos, equips de distribució de fertilitzants arrossegats o suspesos.

A més, segons recull el Reial Decret de Medi Ambient, Rural i Marí, la maquinària que no cal inscriure són les instal·lacions fixes de fertilització, instal·lacions fixes d'aplicació de fitosanitaris i motxilles o carretons portàtils d'aplicació de plaguicides, excepte si s'ha demanat i obtingut subvenció per a la seva adquisició.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades