Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Día del melón y de la sandía en el corazón de La Mancha

Dia del meló i de la síndria al cor de la Manxa

23/02/2011

23 febrer 2011

La regió de Castella-la Manxa concentra una de les àrees de producció nacional de melons, on les varietats de Pell de Granota i la síndria són les més representatives. Una fruita que es conrea principalment per al seu consum nacional i amb la qual Seminis -marca de llavors d'hortícoles per camp obert de la companyia Monsanto-treballa constantment per desenvolupar varietats que ofereixen noves i més saboroses opcions per als consumidors.

Seminis va donar cita 150 persones per parlar sobre el negoci del meló, aspectes tècnics del cultiu i les tendències del consum tant a nivell nacional com internacional. "L'èxit d'aquesta jornada es deu en gran part a la positiva valoració per part dels nostres clients. A través de la nostra plataforma 'Living Proof', han pogut intercanviar les seves opinions sobre els seus cultius i el mercat, així com conèixer millor les nostres varietats ", sosté Ignacio Vicente, director de Màrqueting de la marca Seminis per a la Península Ibèrica.

Durant la jornada, els professionals van assistir a tres conferències impartides per experts del sector. Destaca la participació de Joan Peñalver, president de la IGP Meló de Torre-Pacheco i president de Procomel, que va analitzar el present i futur de la comercialització del meló a Espanya, explicant les problemàtiques actuals dels productors així com els reptes i les oportunitats que ofereix el mercat.

A més, el tècnic de Fundació Ruralcaja Valenciana, Alfonso Giner, va fer una exposició sobre la producció de meló d'Alger tant a nivell internacional com nacional, cicles de cultius i varietats, polinitzadors i empelts, per finalitzar amb tendències de futur.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades