Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Agromark lanza al público su nuevo portal web

Agromark llança al públic el seu nou portal web

18/02/2011

18 febrer 2011

L'organització de productors Agromark, situada a Múrcia, va publicar un nou site recentment el qual ja està a la disposició de tota la comunitat cibernètica empresarial. El domini del mateix li correspon a www.agromark.eu, i té com a objectiu bàsic consolidar la imatge professional i comunicativa d'aquesta entitat en el sector hortofructícola.

Després reemplaçar el seu antic web corporatiu, www.agromark.es, aquesta firma privada pretén embarcar-se en un nou web que informarà sobre les novetats del sector, així com tindrà receptes de cuina amb els seus productes estrella.

Aquest nou gestor de continguts, respondrà a l'aposta per les noves tecnologies que està fent aquest grup empresarial, que va decidir continuar desenvolupant la seva política d'imatge apostant per la web 2.0 i disposant d'una eina d'última generació.

Segons ha explicat el seu director d'operacions Carlos Doménech, la seva finalitat és "continuar enfortint la nostra presència en el món d'Internet, amb una web que ens permeti informar als nostres clients, de les últimes novetats de l'empresa a través d'una secció de notícies dinàmica i àgil de llegir ".

També al Facebook

Doménech també va subratllar que Agromark estava treballant en les xarxes socials més actuals pel fet que "entenien que eren de gran importància en el món del màrqueting, de manera que creuen que són una eficaç manera de promoció i de donar a conèixer els productes a un gran nombre de persones ".

Per tant, aquesta marca va aprofitar l'ocasió per crear un perfil professional a la xarxa Facebook, a la qual se li pot accedir des del propi site de Agromark.

Ja mateix es pot accedir al nou portal d'aquesta companyia hortofructícola
Ja mateix es pot accedir al nou portal d'aquesta companyia hortofructícola.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades