Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Arranca la matrícula del curso de horticultura ecológica de Almassora

Arrenca la matrícula del curs d'horticultura ecològica d'Almassora

07/02/2011

7 febrer 2011

El departament de Sostenibilitat de l'Ajuntament d'Almassora, a Castelló ha registrat les primeres matrícules en la quarta edició del curs d'horticultura ecològica que cada any convoca la cartera que dirigeix Enrique Brisach amb èxit de participació. "Són molts els veïns d'Almassora, i també de fora d'ella, que han contactat amb el departament per informar-se i, d'altres, les que ja han formalitzat la seva inscripció", va indicar el titular de la cartera municipal.

Brisach ha desgranat les característiques d'una convocatòria que va dirigida a tots els interessats a conèixer les tècniques d'un cultiu ecològic, bé amb fins comercials o bé per autoconsum, ha assenyalat el regidor. Així les coses, "i atès que en les anteriors convocatòries han estat molts els que s'han interessat pel programa, i la llista d'espera ha estat destacada, confiem que en aquesta nova edició es repeteixi l'èxit de demanda de places".

Els que encara no s'hagin acostat fins al consistori per formalitzar la seva inscripció, poden consultar informació al web municipal, www.almassora.es, o demanar dades al departament de Sostenibilitat a través del correu sostenibilitat@almassora.es.

El cicle, que compta amb una component pràctica i una altra teòrica, començarà el proper 15 de febrer. A partir d'aquest dimarts s'impartiran sis sessions teòriques a la qual continuaran les classes pràctiques en un hort particular de les Alqueries. "Els interessats en el programa poden formalitzar la seva matrícula en una d'aquestes dues fases o, si s'escau, en ambdues. Hem considerat que havíem de donar aquesta opció a tots els que estiguessin interessats en el cicle, ja que hi ha alumnes que estan interessats en la part pràctica o en la teòrica, però no en ambdues necessàriament ".

Finalment, cal assenyalar que el curs, organitzat pel departament de Sostenibilitat de l'Ajuntament d'Almassora i la Colla Ecologista, està obert a tots i serà impartit per Salvador Piñón. Per reservar plaça els interessats han d'abonar 25 euros per cada part del curs en què es matriculin.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades