Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tecnidex, galardonada con el Premio de Industria 2010 que otorga la Cámara de Comercio de Valencia
La companyia celebra el seu trenta aniversari aportant tecnologia que garanteixi qualitat i seguretat en fruites i hortalisses

Tecnidex, guardonada amb el Premi d'Indústria 2010 que atorga la Cambra de Comerç de València

Redacció Interempreses24/11/2010

24 novembre 2010

Durant les tres últimes dècades, Tecnidex ha aportat tecnologia i productes que garantissin la qualitat i bon estat de les fruites i hortalisses que arriben al consumidor final. En virtut d'això, i com a reconeixement al seu esforç en l'àmbit agroalimentari, el dia 3 de novembre, Tecnidex va rebre el Premi d'Indústria 2010 que atorga la Cambra de Comerç de València, de la mà del president de la Generalitat Valenciana, Francesc Camps, en la Nit de l'Economia Valenciana.
Vista exterior de l'edifici de la seu de Tecnidex
Vista exterior de l'edifici de la seu de Tecnidex.

El que en un principi era un projecte que pretenia fer arribar a l'usuari fruites i hortalisses sanes, s'ha convertit 30 anys després en una companyia consolidada i reconeguda en el sector agroalimentari. Així doncs, el passat 3 de novembre, Tecnidex rebia el Premi d'Indústria 2010 que atorga la Cambra de Comerç de València, de la mà de Francisco Camps, president de la Generalitat Valenciana a la Nit de l'Economia Valenciana.

Trenta anys de trajectòria han generat tres línies de negoci

Tecnidex es va fundar fa tres dècades, amb la premissa d'usar i aplicar producte i tecnologia pensada per a aliments hortofructícoles, com a garantia de qualitat i bon estat dels mateixos. Així doncs, l'empresa valenciana desenvolupar el seu propi departament de R + D + i (investigació, desenvolupament i innovació) que l'avalen com a referent en tot allò relacionat amb la sanitat hortofructícola. Un saber fer que aquesta companyia, presidida per Manuel García-Portillo, ha exportat fora d'Espanya. Avui en dia, Tecnidex és present en més de 25 països en què no només ofereix productes i maquinària sostenibles per al tractament postcollita, sinó també seu saber fer i capacitat d'innovació.

Manuel García-Portillo, president de Tecnidex, rep el Premi d'Indústria 2010 de mans de Francisco Camps, president de la Generalitat Valenciana...
Manuel García-Portillo, president de Tecnidex, rep el Premi d'Indústria 2010 de mans de Francisco Camps, president de la Generalitat Valenciana.

Avui en dia, Tecnidex treballa tres línies de negoci: productes fitosanitaris per a tractaments postcollita elaborats pel seu departament d'investigació i avalats per centres i instituts tecnològics, equips electromecànics d'última generació desenvolupats íntegrament per enginyers de Tecnidex i un servei de consultoria, sota la marca 'Via-Verda', que inclou assessorament i assistència tècnica. En conseqüència, i en ple procés de celebració del seu trenta aniversari, la companyia valenciana proporciona un servei integral així com solucions globals als seus clients amb una premissa: que els mercats hortofructícoles rebin, amb tota seguretat, aliments sans.

Presentació d'una obra de Tamames, en el marc del trenta aniversari de Tecnidex

Com tancament dels actes de celebració dels 30 anys, Tecnidex presentar, el passat 25 de novembre, un llibre de l'economista Ramon Tamames en què es repassa el creixement experimentat per la companyia en les tres últimes dècades dins el context de l'economia valenciana , en un entorn econòmic globalitzat. D'aquesta manera, la companyia conclou una sèrie d'actes commemoratius, dins de les actuacions de responsabilitat social corporativa, que dóna suport activitats relacionades amb la cultura, l'esport i el respecte mediambiental.

Portada del llibre de Tamames que narra l'evolució de Tecnidex
Portada del llibre de Tamames que narra l'evolució de Tecnidex.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades