Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fedemco muestra en Fruit Attraction 2010 su envase de madera Grow

Fedemco mostra a Fruit Attraction 2010 el seu envàs de fusta Grow

09/11/2010

9 novembre 2010

Estand de Fedemco a Fruit Attraction 2010
Estand de Fedemco a Fruit Attraction 2010.

La Federació espanyola de l'envàs de fusta i els seus components ( Fedemco ) va estar present en la segona edició de la fira del sector hortofructícola Fruit Attraction 2010 de Madrid, que es va celebrar a Ifema (Madrid) els passats 20, 21 i 22 d'octubre. Allà va mostrar els envasos Grow Quality i "la seva immillorable comportament en cambra refrigerada i en exportacions a llargues distàncies".

Segons explica l'organització en un comunicat, els formats de venda al consumidor són els que més han interessat, sobretot envasos 20x20 centímetres, d'un quilo, 30x20, de 2,5, i estoigs que proporcionen una presentació singular del producte.

A l'estand de Fedemco, el 91% de les visites procedia d'Espanya, destacant empreses del marc mediterrani principalment, encara que es van registrar visites de la pràctica totalitat del territori espanyol. Les visites internacionals procedir d'Europa, Amèrica Llatina i Pròxim Orient. Generalment, les visites han associat la fusta amb productes d'alta qualitat que requereixen una especial presentació i conservació. La fusta transmet els valors de naturalitat, origen i tradició al producte envasat.

A més, la federació va aprofitar la fira per presentar la Guia de Bones Pràctiques de Fabricació i Higiene en el sector de l'envàs i embalatge de fusta, un document que neix amb l'objectiu de servir de referència a les empreses del sector per al compliment del reglament europeu en matèria de seguretat alimentària.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades