Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Frutería, un espacio de sensaciones en Fruit Attraction

La Fruiteria, un espai de sensacions a Fruit Attraction

14/10/2010

14 octubre 2010

Fruit Attraction , la Fira Professional del sector de Fruites i Hortalisses que coorganitzen Ifema i Fepex entre el 20 i el 22 d'octubre de 2010, presentarà, juntament amb l'Associació d'Empresaris Detallistes de Fruites i Hortalisses de Madrid (Adefrutas) i amb la col·laboració de Frivegar, l'espai La Fruiteria. Un lloc, situat al centre del pavelló 10, on es mostrarà als professionals la importància d'una presentació atractiva per potenciar el consum de fruites i verdures.
Un estudi realitzat per la Universitat Rockefeller de Nova York revela que l'ésser humà és capaç de recordar el 35% del que fa olor i el 5% del que veu, enfront del 2% del que sent i l'1% del que toca. Això vol dir que, abans de consumir i sucumbir davant el seu sabor, els productes hortofructícoles posseeixen, de forma innata, dues de les qualitats que més poden seduir el consumidor: l'aroma i l'atractiu visual que aporten la seva immensa varietat de colors i formes. Dos factors que val la pena potenciar per animar el seu consum.
Imagen

Les emocions, claus en la decisió de compra

Amb aquest objectiu, representants de Adefrutas, i de les empreses Emifra i Vitamines seran els encarregats de mostrar a l'espai La Fruiteria i durant cada un dels dies que dura la Fira, les tècniques de decoració que realcen tots els atractius d'aquests productes per generar als consumidors una autèntica experiència sensorial que els sedueixi i els convidi a entrar en els establiments: "Quan un client va a realitzar una compra percep la realitat dels sentits: olor, vista, tacte ... i el seu cervell el transforma en emocions, per aquest motiu la majoria de les compres són emocionals, i també per aquesta raó, un establiment agradable afavoreix la decisió de compra ", afirma Isidre Sánchez Crespo, director general de l'empresa especialitzada en màrqueting sensorial Musicam.
En el cas de La Fruiteria es tracta de potenciar els atributs que posseeixen les infinites varietats de fruites i verdures disponibles al mercat, amb el seu intens colorit i les seves innombrables formes: "Jugant amb els sentits aconseguim establir relacions emocionals, que són una de les eines més eficaces que hi ha per arribar al consumidor. Les emocions generen record, notorietat i finalment, i influeixen decisivament en la intenció de compra ", subratlla Sánchez Crespo.
Abans d'incloure aquestes teories entre algunes de les normes del màrqueting modern, el fruiter madrileny Félix Vázquez ja havia comprovat l'interès que pot despertar en el consumidor un bonic bodegó: "Intento posar la fruita amb molt de gust i he viatjat molt per portar fruites exòtiques fins al meu comerç. L'important no era tant vendre aquest producte, com que els clients es paressin a la botiga a mirar-lo. Això serveix d'atractiu perquè després entrar en a comprar un altre més habitual ".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades