Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El sector hortofrutícola invita a visitar Fruit Attraction 2010

El sector hortofructícola convida a visitar Fruit Attraction 2010

06/10/2010

6 octubre 2010

La Fira Professional del sector de Fruites i Hortalisses, Fruit Attraction , ha produït un vídeo presentació de la seva edició 2010 per convidar als professionals del canal de distribució a visitar el certamen, que se celebra a Madrid entre el 20 i el 22 d'octubre. En el vídeo, que es pot veure a la web oficial de la fira www.fruitattraction.ifema.es els principals representants del sector hortofructícola, entre d'altres, responsables de les principals zones productores del país i de diverses associacions, encapçalats per Jorge Brotons, president de Fepex, expliquen els avantatges d'acudir a la qual, en la seva segona edició, s'ha convertit en una de les cites de referència per al sector de les fruites i hortalisses.

Així mateix, el vídeo de la convocatòria transmet l'amplitud i varietat de l'oferta present a Fruit Attraction i que multiplicarà les oportunitats comercials per als seus participants, ja que el Saló reuneix 450 expositors i ha incrementat en un 50% la superfície d'exposició, respecte a la primera convocatòria.

D'aquesta manera, el professional trobarà en un únic espai, el del pavelló 10 de Fira de Madrid, als principals actors del sector hortofructícola, la qual cosa converteix Fruit Attraction en el millor mercat per conrear negocis.

Empreses o entitats relacionades

Fruit Attraction - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades