Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Holanda acoge en octubre una nueva edición de Horti Fair
La fira es caracteritzarà per la presentació de nombroses novetats per l'horticultura

Holanda acull a l'octubre una nova edició de Horti Fair

Redacció Interempreses26/07/2010

26 juliol 2010

La visita a Horti Fair, del 12 al 15 d'octubre a Amsterdam RAI, ha d'aportar als empresaris d'horticultura una millora del rendiment. Aquest és l'objectiu dels participants en aquesta exposició a Holanda, que a més és una de les fires d'horticultura més internacionals. Horti Fair 2010 es caracteritza per un fort ventall de participants, transmissió de coneixements en pavellons especials i molta atenció a nous productes i serveis. L'organització avança bé, sobretot sota l'actual constel econòmica.

El 2010 Horti Fair és durant quatre dies la moderna plataforma mundial d'horticultura: per fer negocis, establir nous contactes i aprofundir en els contactes existents. L'any passat Horti Fair va atraure més de 34.000 visitants professionals d'uns 100 països.

La fira és un aparador internacional per a l'horticultura
La fira és un aparador internacional per a l'horticultura.

Lloc renovat www.hortifair.com

El renovat lloc web de hortifair.com permet la cerca per producte, perfils empresarials de participants i informació sobre novetats que ofereix el lloc hortifair.com és una cosa única per a les fires d'horticultura. Els mitjans socials (LinkedIn, twitter i facebook) ocupen aquest any un lloc encara més important.

Dels Breakfast Briefings, que s'organitzen abans dels horaris d'obertura de la fira sobre temes d'actualitat, el 2010 un al menys és en anglès. El mateix es pot dir dels debats i presentacions en House of Technology & Innovation.

Plataforma d'innovació

"Hem de seguir innovant també en aquests temps difícils per a l'horticultura nacional i internacional. Per exemple en el Nou Mètode de Conreu, que ofereix a l'horticultura d'hivernacle de la perspectiva d'estalviar energia en combinació amb l'augment de la producció i la millora de la qualitat del producte. Del que es tracta més que mai és de treure al mercat innovacions assequibles. En Horti Fair mostrem com ho fem en Lek / Habo Groep'', diu Aad de Koning, director comercial de l'expositor Lek / Habo Groep en ter Aar (estand 01.0404). L'any passat Lek / Habo Groep va ser nominat per al Horti Fair Innovation Award pel sistema LT de regulació de la humitat per sobrepressió i va finalitzar en segon lloc. Aquest any venim una altra vegada amb innovacions que volem mostrar en la fira'', anuncia De Koning.

El recinte firal a Amsterdam on se celebra la fira
El recinte firal a Amsterdam on se celebra la fira.

L'expositor Oerlemans Plastics de Genderen (estand 03.0316) presenta una nova variant de la pel lícula per pantalla de hivernacle Vari-OP presentada l'any passat a la fira. A més aquest expositor porta productes com l'Air-OP, que els productors poden aplicar millor la tècnica del Nou Mètode de Cultiu. Gràcies a la internacionalització l'horticultura d'hivernacles s'està convertint cada vegada més en un mercat mundial. En aquest mercat Horti Fair és per a nosaltres el podi per excel·lència per presentar els nostres productes'', diu Geert Klerkx, manager de vendes de Oerlemans Plastics.

Millora del rendiment

"La visita al nostre stand a Horti Fair ha de contribuir a millorar el rendiment dels horticultors'', explica Leony tens de Horticoop (estand 02.0102). Aquest proveïdor total per l'horticultura, amb vint sucursals a Holanda i també a Amèrica del Nord i del Sud, Àfrica, Europa del Sud i del Nord-oest tradueix el seu ambiciós objectiu en cinc grups de productes: flors tallades, plantes perennes i de flor, hortalisses d'hivernacle i productes per al cultiu d'arbres. Subministrem tot el que necessita un horticultor, inclusivament assessorament. A l'estand propaguem també aquest valor afegit. A més utilitzem Horti Fair per introduir nous productes'', diu Tibi. El cap de màrqueting i comunicació es reserva encara les novetats que exposarà Horticoop i com s'organitzarà l'estand amb exactitud. Doncs també volem sorprendre als nostres visitants'', manifesta.

La fira holandesa es converteix en un interessant aparador de novetats
La fira holandesa es converteix en un interessant aparador de novetats.

Nou pavelló: Technical Trials

Technical Trials és un nou pavelló a Horti Fair 2010, en què participen productors tècnics líders. En un breu espai de temps volen oferir a l'empresari estranger d'horticultura una impressió el més àmplia possible de la horticultura holandesa mitjançant inspiradores visites empresarials. En Horti Fair estan representats en una Centraal Station, on els visitants es poden orientar i triar entre els participants que poden visitar: les noves tecnologies des del viver a la pràctica, inclosos els relats dels seus creadors. En aquests moments hi ha ja dotze participants (Llegeixen Huisman, FormFlex, Metazet, WPS Horti Systems, Berg Product, Priva, De Gier Drive Systems, Glass Handling Technic, Van der Knaap Groep, Visser, Flier Systems i Beekenkamp). La intenció és que aquest any participin setze empreses.

Demokwekerij Westland és juntament amb Beekenkamp i Privada (estand 04.0417) promotora de Technical Trials, que també encaixen a la perfecció en els plans per Holland HortiWeek, que a partir de novembre de 2011 és on es presenten en una sola setmana les fires i esdeveniments de horticultura holandesos.

Altres pavellons de special interest en Horti Fair són AVAG Market, Carrière Plaça, Breeders 'Market, House of Software, House of Quality i House of Technology & Innovation. En aquests pavellons empreses / organitzacions especialitzades presenten tendències específiques del ram. Gràcies a això els visitants obtenen d'una sola vegada una imatge completa de les tendències actuals i futures. Variant des tècnica i tecnologia entre els participants i en pavellons fins a la inspecció de flors i plantes sempre apassionant i més gran del món en House of Quality. Mia Timmer, mànager de la fira sap que Horti Fair 2010 és completa, innovadora i valuosa''.

Molts professionals visiten aquest certamen
Molts professionals visiten aquest certamen.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades