Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bayer CropScience inaugura sus nuevas instalaciones en el Parque Tecnológico de Paterna
L'acte ha comptat amb la presència de la consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació de la Comunitat Valenciana, Maritina Hernández

Bayer CropScience inaugura les seves noves instal·lacions al Parc Tecnològic de Paterna

Redacció Interempreses16/07/2010
La companyia Bayer CropScience, pertanyent al Grup Bayer, va inaugurar el passat 8 de juliol les seves noves instal·lacions al Parc Tecnològic de Paterna i ha comptat amb la presència de la consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació, de la Comunitat Valenciana, Maritina Hernández, amb l'alcalde de la localitat de Paterna, Lorenzo Agustí i amb els màxims responsables de Bayer CropScience per a Espanya i Iberia, Rolf Deegan i Frank Bertram.

Deegan ha destacat el compromís de Bayer CropScience amb els agricultors espanyols i valencians: "El compromís de la nostra empresa és treballar colze a colze amb els agricultors a través d'una política de col·laboració. Estem per aconseguir que els agricultors incrementen la rendibilitat de les seves explotacions, a través de productes innovadors, però també a través de projectes de col·laboració que els facin millorar en tot el seu procés productiu ".

Rolf Deegan, director general de Bayer CropScience
Rolf Deegan, director general de Bayer CropScience.

En aquest sentit, Rolf Deegan ha comentat el projecte desenvolupat per Bayer CropScience a tot Espanya anomenat 'Food Chain Partnership' a través del qual col·labora amb totes les baules de la cadena de producció alimentària des de l'agricultor fins a les cadenes de distribució. L'objectiu d'aquesta aliança és que totes les parts uneixin els seus coneixements i experiències per a produir aliments d'alta qualitat.

Rolf Deegan ha aprofitat també aquesta trobada amb clients, proveïdors, empleats i membres de l'administració per explicar la iniciativa 'BayClub', un club per a explotacions agràries que permet als socis obtenir informació privilegiada sobre el seu cultiu, invitacions a esdeveniments especials i un tracte personalitzat en la seva relació amb Bayer CropScience. Actualment, Bayer CropScience ha desenvolupat els 'BayClub' per a les explotacions d'olivera i cereal i està previst iniciar el treball per posar en marxa un 'BayClub' per fructicultors.

La consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació de la Comunitat Valenciana, Maritina Hernández, signatura al llibre d'honor...
La consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació de la Comunitat Valenciana, Maritina Hernández, signatura al llibre d'honor.

La seu central de Bayer CropScience va arribar a la Comunitat Valenciana el 2003 des d'on el seu centre productiu de Quart de Poblet ja estava proveint al mercat nacional de productes fitosanitaris. Des de l'any 2008, la planta productiva de Bayer CropScience a la Comunitat Valenciana també subministra al mercat portuguès i països del nord d'Àfrica.

La plantilla de Bayer CropScience compta amb un total de 220 persones.

Per la seva banda, Frank Bertram, conseller delegat de Bayer a Iberia, es mostra optimista pel que fa als resultats del grup Bayer en aquesta regió i respecte al 2010 i els anys següents: "Em baso en la sòlida creença que Bayer està ben posicionada per al futur, perquè afirmo la seva orientació estratègica, el seu potencial innovador i la cultura de l'empresa, marcada pel principi de la sostenibilitat ".

Dades econòmiques:

El Grup Bayer va invertir 42 milions d'euros a la regió Iberia el 2009, principalment destinats a les plantes de fabricació espanyoles. Les instal·lacions de Bayer MaterialScience a Tarragona i Zona Franca (Barcelona) van rebre una part important d'aquestes inversions per millorar la producció, la competitivitat i l'eficiència energètica i mediambiental. Les fàbriques de Bayer HealthCare a La Felguera (Astúries) i Alcalá de Henares (Madrid) van millorar els seus processos i modernitzar les seves instal·lacions. I la planta de Bayer CropScience a Quart de Poblet (València) va adequar la seva infraestructura als nous productes i formulacions que es fabricaran en els propers anys.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades