Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Asaja Murcia reclama el establecimiento de cupos para la entrada de almendra americana en la UE

Asaja Múrcia reclama l'establiment de quotes per a l'entrada d'ametlla americana a la UE

16/07/2010

16 juliol 2010

La situació que travessen els productors murcians de fruits secs i més concretament aquells que es dediquen al cultiu de l'ametlla és cada vegada "més complicada a causa de la baixada de les cotitzacions i les cada vegada més àrdues circumstàncies que posseeix l'agricultor per obtenir una rendes mínimes que cobreixin els costos de producció ", tal com assenyalen des Asaja Múrcia .
No obstant això, en l'actualitat aquests fets s'han agreujat a causa de falta d'un fre a les importacions d'ametlles originàries d'Amèrica, que "estan contribuint a la distorsió dels preus a l'arribar als mercats europeus", tal com ha posat de manifest el titular d'Asaja Múrcia, Alfonso Gálvez Caravaca.
En conseqüència, des d'aquesta organització agrària es reclama "el manteniment de les ajudes europees així com el suport del Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí i de les comunitats autònomes a un sector, com és el dels fruits secs, tremendament devaluat i castigat ".
Cal no oblidar, com ha apuntat Gálvez Caravaca, que "aquest tipus de cultius contribueixen a afavorir el medi ambient, evitar l'erosió de les terres, així com al manteniment del paisatge i de les rendes de les zones rurals més deprimides, una sèrie de valors que els polítics semblen haver oblidat ".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades