Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Vegetal world analizará en un congreso la gestión de plagas en los cultivos hortícolas

Vegetal world analitzarà en un congrés la gestió de plagues en els cultius hortícoles

12/05/2014

12 de maig de 2014

Organitzades per Fira València i Phytoma-Espanya, les jornades tècniques del certamen de transferència tecnològica Vegetal World ja tenen data per a la seva segona convocatòria, que se celebrarà de l'1 al 3 d'octubre en el recinte firal valencià. 

El certamen, que veia la llum el passat any, conjumina recerca, divulgació i producció des d'un doble vessant: la de la mostra tradicional de productes i serveis, on es presenten les propostes més innovadores per als cultius mediterranis; i un apartat congressual conegut com a ‘Vegetal World International Congress’, en el qual intervenen els experts més prestigiosos del sector, tant de l'àmbit nacional com a internacional. 

El congrés es compon d'unes jornades tècniques en les quals aquest any els cultius hortícoles  seran  l'eix central d'una taula de debat en la qual s'abordaran les estratègies de gestió de plagues per a una horticultura innovadora i competitiva. 

Els cultius hortícoles són agro ecosistemes molt estesos per tota la conca mediterrània, amb un alt grau d'innovació i tecnificació i altament rendibles en general; però també poden suposar pèrdues econòmiques quantioses a causa de l'elevat nombre de plagues i malalties als quals es veuen exposats.  

Per això, Vegetal World es bolcarà a difondre informació sobre les eines ecosostenibles que existeixen en l'actualitat per a la Gestió Integrada de Plagues (Gip) mitjançant aquesta jornada tècnica que inclourà tallers tècnics en els quals podran participar els assistents a la trobada. 

Així mateix, una altra de les temàtiques que seran tractades al congrés seran les resistències de les males herbes a herbicides en els cultius d'olivera i cereals així com de cítrics i arròs; o els cultius considerats alternatius i de futur. 

Els continguts es completaran amb altres tallers i jornades tècniques sobre les quals s'està treballant en aquest moment, i amb la celebració paral·lela de l'II Simposi Mediterrani d'Agricultura Ecològica.

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades