Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Zeraim Ibérica presenta en Expolevante Guanche, el Ramo con el que completa su gama en tomate

Zeraim Ibèrica presenta en Expolevante Guanche, el Ram amb el qual completa la seva gamma en tomàquet

09/05/2014

9 de maig de 2014

Zeraim Ibèrica ha apostat una edició més per la fira Expolevante, que se celebra en Campohermoso (Níjar), presentant la seva gamma completa de varietats de tomàquet, a la qual acaba d'arribar la varietat Guanche, un Ram per a trasplantaments mitjans que destaca per la seva uniformitat de calibre M-G durant tot el cicle productiu. Amb Guanche Zeraim Ibèrica consolida el seu potencial en el segment del tomàquet, en el qual lidera clarament el mercat de Pera amb Caniles i té una forta presència en tomàquet per a solt amb les seves varietats Tovi-Sacre, Tovi-Star, Tovi-Total i Alegro.

Guanche és un tomàquet Ram per a trasplantaments de mitjan agost a mitjan setembre, que presenta una planta molt rústica i amb una alta sanitat que produeix rams uniformes, un color vermell intens, bon sabor i una excel·lent poscosecha. La principal característica de Guanche per la qual està agradant als agricultors que ja ho han provat, és que dóna una molt bona producció amb un calibre perfecte durant tot el cicle, des del principi de cultiu fins al final, mantenint una grandària M-G, que és el que demanda el mercat.

Imagen
En la fira, que té un gran nombre de visitants que conreen tomàquet a la zona de Níjar, s'ha constatat la gran estima dels agricultors per la varietat Caniles, el número u indiscutible en tomàquet Pera per consistència, duresa, qualitat i llarga vida, que li fan ideal per a exportació a mercats com Rússia i tota Europa de l'Est. Pels comentaris dels professionals que han visitat el stand de Zeraim, Caniles no solament és un tomàquet “llarga vida” en poscosecha, sinó que té un llarg camí comercial per recórrer liderant el segment de tomàquet Pera.

Zeraim compte també en Expolevante amb dues varietats molt interessants de síndria: la síndria Motril, una varietat blanca rayada sense llavor capdavantera en plantacions primerenques pel seu gran rendiment i precocitat, i la síndria negra sense llavors Bruna, que destaca pel seu extraordinari sabor i presentació. Com és lògic, la fira ha servit de punt de trobada amb els clients de la zona tomatera de Níijar que són fidels a les varietats de Zeraim Ibèrica que tan bons resultats estan donant als agricultors en els últims anys.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades