Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Smagua destaca a Ultraf, un sistema de ultrasonido para mejorar la medición del caudal del riego

Smagua destaca a Ultraf, un sistema d'ultrasò per millorar el mesurament del cabal del reg

07/03/2014

7 de març de 2014

Un comitè tècnic d'experts ha triat en la Fira Smagua de Saragossa com un dels millors productes d'Innovació per a Reg l'Ultraf, desenvolupat per Raphael i comercialitzat per l'empresa NaanDanJain, un sistema pioner d'ultrasò per millorar la fiabilitat del mesurament del cabal de reg, que integra vàlvula i comptador i que pot suposar per a l'agricultor i Comunitats de Regantes, un estalvi de fins al 70% en els costos de manteniment, a més d'incrementar notablement la precisió en la mesura de consums de la xarxa. De fet, si la legislació exigeix que el marge d'error dels sistemes tradicionals no superi el +-2%, en el sistema Ultraf no arriba a el +-1%.

Actualment, el sistema Ultraf és l'únic equip del mercat que integra vàlvula i comptador, “sense elements mòbils, que interactuen amb el flux d'aigua, permetent un manteniment mínim i simple”, segons va afirmar Juan Peña, i està especialment recomanat per a Comunitats de Regantes amb reg a demanda.

Imagen
Una dels avantatges d'aquesta pionera tecnologia és el seu baix cost de manteniment en comparació dels sistemes tradicionals, tant davant el risc de sofrir qualsevol incidència com en la reposició de peces i en mà d'obra, principalment perquè manca d'elements mecànics. Igualment, el comptador que utilitza és ultrasons i, a diferència dels sistemes tradicionals, no hi ha risc que qualsevol sòlid que acompanyi a l'aigua danyi el sistema. A més de la seva robustesa, el sistema Ultraf aporta molta més fiabilitat i precisió en el consum, perquè el quantificat pel sistema ultrasò queda emmagatzemat en una memòria interna del sistema, ajustant-se al que realment es consumeix, al contrari que els caudalímetros convencionals, que solen sofrir alteracions i oferir mesuraments erronis.

Empreses o entitats relacionades

NaanDanJain Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades