Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tecnidex amplía su catálogo para la sanidad hortofrutícola

Tecnidex amplia el seu catàleg per a la sanitat hortofrutícola

29/01/2014

29 de gener de 2014

Tecnidex segueix ampliant la seva gamma de productes per donar resposta a les necessitats del sector i ajudar als productors i comercializadores a presentar fruita sana als mercats. La companyia valenciana ha aportat noves solucions en higiene, desinfecció, recobriments, tractaments i tecnologies per al sector hortofrutícola, que optimitzen els processos que garanteixen la qualitat i seguretat alimentària.

Entre les seves últimes novetats destaca un producte exclusiu, fruit de la col·laboració en post-cull d'un líder mundial de molècules amb Tecnidex: Scholar, una nova substància activa per al control dels principals fongs en la post-collita de cítrics, fruita de llavor, fruita d'os, fruita tropical, etc., amb un altíssim percentatge d'efectivitat segons els resultats dels assajos realitzats en la campanya 2013. “Scholar s'ha mostrat com la millor solució post-collita per tractar, regular, conservar i exportar amb major seguretat la fruita, la qual cosa facilita que aquest arribi en òptimes condicions al consumidor final i que es redueixin les reclamacions en destinació”, al·lega el president de Tecnidex, Manuel García-Portillo.

Aquesta empresa, especialista en tractaments de cítrics i referent en kaki, fruita d'os i de llavor, també compta amb noves formulacions més eficaces i segures en les seves dues grans línies de productes Textar (tractaments i desinfectants) i Teycer (ceres i detergents). Així mateix, en la seva línia Control-Tec, l'empresa ha desenvolupat equips i sistemes electromecànics amb l'última tecnologia per a la reducció, reutilització i depuració d'aigües fitosanitàries en les centrals hortofrutícolas, al mateix temps que destaquen els seus serveis de consultoria agrupats en la seva línia Via-Verda, oferint als seus clients una àmplia gamma de solucions biològiques, químiques, legislatives, electromecàniques, de seguretat alimentària i mediambientals.

Un any més, Tecnidex no faltarà a la cita de Fruit Logística (Berlín). Una representació de l'empresa viatjarà per reforçar les relacions comercials amb els seus clients i proveïdors, al mateix temps que donarà a conèixer les seves últimes novetats al sector hortofrutícola. “En Tecnidex sempre hem cregut en la importància de participar d'una manera o un altre en les fires, d'estar presents en la societat civil. És un fòrum clau per reforçar les relacions amb els nostres clients i proveïdors, per fer-los arribar de nou nostres novetats”, subratlla Manuel García-Portillo.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades