Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fruit Attraction avala la contribución activa de Nunhems en la generación de valor para toda la cadena alimentaria

Fruit Attraction avala la contribució activa de Nunhems en la generació de valor per a tota la cadena alimentària

28/10/2013

28 d'octubre de 2013

Amb el missatge 'Tenim fusta d'innovació', la participació de Nunhems en l'última edició de Fruit Attraction ha destacat pel reconeixement unànime dels visitants professionals a la metodologia de treball de la companyia, dirigida a generar valor en totes les baules de la cadena alimentària i contribuir a fer-la més eficient. Innovació contínua i capacitat d'anticipació a les demandes de productors i distribuïdors són les principals eines amb les quals Nunhems treballa per oferir noves varietats que faciliten cultius més sostenibles i que beneficien a tots els agents del sector agroalimentari.

Nunhems ha demostrat en Fruit Attraction la relació directa de les seves innovacions amb les bones pràctiques agronómicas i l'eficiència en la cadena de subministrament, per aconseguir finalment el tan desitjat objectiu de generar satisfacció en el consumidor. Tot això, amb una contínua aposta per varietats amb qualitat i sabor, que s'incentiven el consum i fidelizan al client.

Imagen
“En l'ADN de Nunhems està fermament inserit el gen de la innovació, per això l'esperit del nostre treball és aportar al mercat nous productes, idees i solucions per a tota la cadena, des de l'agricultor al consumidor. Ho hem demostrat en Fruit Attraction amb una exposició dels nostres assoliments històrics, productes realment nous que al llarg d'aquests anys hem posat al mercat però això no acaba aquí, vam continuar prioritzant la inversió en recerca per seguir sent un referent en la creació de noves idees que satisfacin a totes les baules de la cadena”, explica Francisco Solera, Crop Sales Manager de Meló per a Europa i Orient Mitjà de Nunhems.

Els productors que han visitat el stand de Nunhems en Fruit Attraction han comprovat que la innovació en llavors es tradueix en resultats mesurables en l'explotació, ja que millorar una varietat perquè s'adapti perfectament a les condicions locals de cultiu permet reduir els costos de producció, reduir minvaments per plagues i malalties, i obtenir fruits de primera qualitat comercial que es cotitzen millor.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades