Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Syngenta, presente en las ferias Vegetal World e Iberflora

Syngenta, present en les fires Vegetal World i Iberflora

11/10/2013

Syngenta ha participat de forma activa i simultàniament en la primera edició de Vegetal World i en la 42 edició d'Iberflora, fires especialitzades en tecnologia per a l'agricultura i plantes ornamentals respectivament. En la inauguració, tant el ministre d'Agricultura, Arias Cañete, com el president de la Comunitat, Alberto Fabra, i l'alcaldessa de València, Rita Barberá, van visitar el stand del Vegetal World, on van poder conèixer productes tan reconeguts com el Kumato i apreciar les solucions de la companyia per a sectors tan importants com la citricultura valenciana.

Començant per la participació en Vegetal World, un dels atractius importants d'aquest esdeveniment han estat els Tallers de Calibratge, patrocinats per Syngenta, que també ha esponsorizado diverses ponències. En aquests tallers i ponències han col·laborat diversos departaments de Syngenta, com Stewardship, Solucions integrades per a cada cultiu (ICS), Màrqueting, R&D i Vendes. Els tallers de calibratge han portat a Vegetal World l'esforç de Syngenta per millorar la formació de tècnics i agricultors a l'hora de saber calibrar els seus equips pulverizadores, amb la finalitat d'aconseguir una major eficàcia del tractament, evitant pèrdues de productes i males pràctiques agràries. Durant els tallers s'ha pogut conèixer alguns aspectes de la nova legislació sobre ús sostenible de productes fitosanitaris i sobre inspecció d'equips pulverizadores, així com les bones pràctiques agrícoles a l'hora de realitzar tractaments fitosanitaris. Els assistents han après a calibrar correctament un pulverizador, en aquest cas pensant en l'aplicació en cítrics.

Quant a les ponències, Syngenta va participar activament en la Jornada ‘L'assessor en l'aplicació de la gestió integrada de plagues (GIP)’ i va presentar les seves solucions en aquest camp. Rui Correia, responsable tècnic de Speciality Crops de Syngenta, va presentar en primer lloc Dard, una nova solució biotecnològica per al control d'una de les plagues més importants dels cítrics, el poll vermell de Califòrnia. Dard presenta un original mecanisme d'acció basat en l'emissió d'una feromona que la femella d'aquesta plaga segrega de forma natural per atreure als mascles, apariar-se i procrear. Els difusores de Dard emeten aquesta mateixa feromona de manera que els mascles no són capaços d'orientar-se cap a les femelles, provocant un descens significatiu dels apareamientos i per tant impedint la seva multiplicació.

Imagen

Respecte a la Fira Internacional de la flor, tecnologia i bricojardín, Syngenta ha volgut centrar la seva exposició en el concepte ‘Mes prop de tu’, pensant com un client i coneixent les necessitats d'aquest i de tota la cadena de valor, desenvolupant diferents eines tant genètiques i de format que s'han presentat durant aquests dies. Entre aquestes eines destaca la web doitdelta, creada per a consumidor final amb alguns consells d'utilització i de conservació en jardí o les varietats de Cyclamen Rainer o Sierra Synchro, que tenen una excel·lent adaptació al nostre climatologia del sud i de la qual es podia veure una mostra de tots els colors.

Un concepte que va agradar molt en la fira és la nova possibilitat que Syngenta ofereix als seus clients de poder entrar a la seva galeria de fotos a través del seu web, en la qual es troben infinitat de fotos de totes les varietats en diferents formats que pot descarregar-se i utilitzar per a la producció de material promocional para en el punt de venda, etc.

foto

Empreses o entitats relacionades

Syngenta España, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades