Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Cátedra Bayer CropScience vertebra los proyectos de investigación desarrollados entre la universidad y la empresa

La Càtedra Bayer CropScience vertebra els projectes de recerca desenvolupats entre la universitat i l'empresa

08/10/2013

8 d'octubre de 2013

Stand de Bayer
Stand de Bayer.

La Càtedra Bayer CropScience ha estat present en Vegetal World com a mostra de la col·laboració entre l'empresa i la universitat de la mà de la pròpia multinacional Bayer CropScience. En el mateix stand, durant els dies que ha durat el certamen, els assistents han conegut de primera mà els projectes de monitoratge de plagues en cítrics i els projectes de fertirrigación.

Per oferir tota la informació al públic assistent han estat presents els alumnes que participen en el projecte de monitoreo de plagues i malalties en cítrics i que es van encarregar de visitar les explotacions citrícolas en tot l'arc mediterrani. D'aquesta manera, agricultors i tècnics agrícoles han pogut accedir al portal Bayer Agro Serveis on es bolca tota la informació obtinguda en camp, però també podran conversar amb els alumnes que s'encarreguen de la presa de mostres.

També s'ha pogut conèixer els detalls dels treballs de fertirrigación, un projecte que permet calcular les necessitats d'aigua i abonament dels cultius.

Tota la informació que es genera a través dels projectes de la Càtedra Bayer CropScience es recullen al portal Bayer Agro Serveis on els usuaris tenen informació detallada de l'evolució de plagues, serveis complementaris i informació per optimitzar els tractaments fitosanitaris.

Per a Juan Giner, director de la Càtedra Bayer CropScience, “la nostra presència en la fira Vegetal World a través de Bayer, respon a l'objectiu de la pròpia Càtedra de transmetre els coneixements de la universitat a la societat. Es tracta que les recerques que desenvolupem a la universitat arribin als especialistes, als tècnics agrícoles i als agricultors. I la Càtedra Bayer CropScience serveix de nexe de transmissió perquè aquest coneixement arribi”. Respecte a la fira, Giner considera que es tracta de el “fòrum idoni per fer arribar a tot el sector agrícola el coneixement científic que es genera a la universitat i les aplicacions tècniques que desenvolupa una empresa com Bayer CropScience”

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades