Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Reunión del Comité Mixto Hispano-Marroquí de frutas y hortalizas en Casablanca

Reunió del Comitè Mixt Hispà-Marroquí de fruites i hortalisses a Casablanca

01/10/2013

30 de setembre de 2013

El Comitè Mixt Hispà-Marroquí de fruites i hortalisses s'ha reunit a Casablanca sota la presidència dels ministres d'Agricultura, Alimentació i Pesca d'Espanya, Miguel Arias Cañete i del Marroc, Aziz Akhannouch. És la segona reunió d'aquest Comitè des que es va constituir al desembre de 2012 a instàncies dels governs dels dos països.

En el Comitè es va informar del funcionament del grup de treball de tomàquet, que és el primer que està constituït en el marc del Comitè fins al moment. Tant la delegació marroquina com l'espanyola van constatar la importància d'aquest sector en tots dos països per l'alta participació que té tant en la producció hortofrutícola com en l'exportació.

Fepex ha traslladat que les relacions entre els professionals dels dos països s'emmarquen en el règim de cooperació previst en l'Acord d'Associació entre la UE i el Regne del Marroc, que preveu consultes relatives als intercanvis comercials, la situació als mercats, les previsions de producció, etcètera.

Per Fepex és prioritari evitar les pertorbacions als mercats perquè tenen conseqüències molt negatives sobre la rendibilitat de les explotacions i a llarg termini sobre l'ocupació en el sector, reiterant que la producció i exportació de fruites i hortalisses constitueix la principal activitat productiva en regions amb taxes d'atur que superen el 30%, sent l'única garantia d'ocupació per a molts treballadors i agricultors.

Empreses o entitats relacionades

Federación Española de Asociaciones de Productores Exportadores de Frutas, Hortalizas, Flores y Plantas Vivas

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades